2010 - anul tigrului

14 Februarie 2010 – 2 Februarie 2011
Anul Tigrului este un an al extremelor, al schimbarilor de tot felul, un an al exploziilor schimbarii care va evolua din start la maxim de intensitate urmand a diminua tonusul odata cu trecerea sa. Totul se va desfasura la un nivel maxim de intensitate de aceea este anul in care cei care prefera faptele mici abia daca vor putea spune ca au existat si au trecut mai departe. Se va trai si actiona numai si numai pentru fapte mari si de neuitat. Este anul schimbarilor masive, al introducerii celor mai noi si mai indraznete idei, un an in care nu trebuie sa ne intrebam daca este bine sau nu ce se intampla ci, pur si simplu, sa acceptam ceea ce traim sau ceea ce se intampla ca fiind un factor epurator datorita caruia sa dam tot ceea ce avem mai bun in noi pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita in jocul vietii sau al sortii noastre.
Anul Tigrului este un an predestinat confruntarilor de tot felul care pot merge pana la razboi sau alt gen de dezastru. Derularea evenimentelor se face de cele mai multe ori sub impulsul momentului existand tentatia aventurii fara a lua in calcul eventualele riscuri care pot duce la regrete de neimaginat in privinta grabei initiale de a trece la actiune.
Se poate spune ca furia poate lua in stapanire totul indiferent de efortul diplomatic depus. Ce este de netagaduit pentru acest an este fragilitatea extrema a tuturor formelor de manifestare a relatiilor umane. Increderea reciproca de alta data este “aruncata in aer” de cele mai ciudate si mai stupide considerente iar gesturile de conciliere pot fi interpretate in sensul invers vectorului lor mai eficient decat niciodata.
Practic este un an in care nu trebuie sa se piarda simtul umorului si curiozitatea de a vedea ce se mai poate intampla.

Un comentariu:

  1. Nu mi-am pierdut simtul umorului si curiozitatea pina acum,acum slabe sperante sa se intample!:))

    RăspundețiȘtergere