Azi am chef de o bere pe plaja in Vama. Si o tigara mentolata si un om frumos

Azi iar sunt pornita, doar ca nu stiu exact pe ce. Am ascultat REM de cand am facut ochi, am vazut o stire monstruoasa, nu ca am avea noi altfel de stiri. Ba da, mai sunt si cele neimportante, plicticoase, mondene sau despre politica. Dar pe alea le stiu doar teoretic. Si cum m-am pornit eu azi, m-am pornit pe nu stiu cine, fara un motiv anume, doar asa. Si am azi un chef sa plec de-acasa, chef sa-mi bag picioarele si sa ma duc in lume, sa ma duc sa colind muntii si sa ma intorc la primavara. Mi s-a luat de tot si toate. Nu mai vad nimic care sa-mi paca. Unde e orasul ala frumos pe care-l iubeam, unde-a zilele alea atat de misto, oamenii aia in care crezi? Unde e moralitatea si adevarul ala de care nu te indoiesti? Unde-s toate lucrurile cunoscute, unde-s prietenii pe care ii iubesti? Unde s-au bagat si zilele perfecte cu 2-3 oameni pe care ii iubesti sincer si care stau acolo, langa tine, pana nu mai pot? Unde s-au pierdut toate lucrurile alea bune? Am asa o stare de nervi, de agitatie. M-am trezit cu fata la podele, clar. Iar or sa-mi spuna astia de azi ca vorbesc mult. Si critic. Pff, asta e. Chiar, unde sunt oamenii aia care critica? Deschis. Nu ma refer la a vorbi despre un Z care nu e prezent, nu ma refer la a vorbi de rau sau de bine, ma refer la critica. Partea aia de critica constructiva. Unde v-ati ascuns bai, oameni frumosi si critici? Va caut de ceva timp si nu gasesc nimic. Doar vreo 2-3 lucruri pe care le stiam si in care inca mai cred. In rest, nimic. Pietre si nisip de mare si niciunele nu-mi spun nimic de data asta. E asa o liniste stupida si rece. Bai, va vreau inapoi pe voi! Zilele alea care-au contat, care au facut o schimbare.

12 comentarii:

  1. Livia,articolul tau dezvaluie multe intrebari care se afla si in interiorul meu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey 100, ce-ar fi daca ai aduce 100ro si pe facebook?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm buna idee,inca nu am avut timp,dar vom fi si acolo in curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai sa-ti indeplinesc dorinta. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau... Articolele tale nu sunt dintre cele mai proaste de pe acest blog. Mai ales de cand ai renuntat sa le condimentezi cu prea multa engleza. Ar mai ramane o singura caracteristica care, pe langa stereotipie, induce o oarecare aversiune: va trebui sa incetezi de a centra articolele pe propria-ti persoana. Nu exista procedeu literar mai odios! "Eu sunt asa", "EU sunt pe dincolo", "Azi ma doare splina", "Va recomand" ridicat la puterea a saispea'... Si nu in ultimul rand, a scrie doar pentru a "face norma". Timpul astfel economisit, l-ai putea utiliza pentru a iesi, a cunoaste lume si locuri noi, bune, rele, cum or fi. Nu vei mai fi nevoita sa stai in fata tastelor cu un kil' de cafea si un pac de tigari, in asteptarea "Ideii". Daca vei reusi sa fii tu insati un om "frumos", mai departe de cateva idealuri teoretice asternute pe hartie, oamenii frumosi te vor gasi si fara sa lansezi balize zgomotoase. Si ca sa indulcesc pilula, am sa-ti spun ca, dupa mine, esti in stare sa depasesti asta.
    Multumita? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Au!
    Cred ca nu mai are chef nici de bere, nici de om! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina,
    Nu ar trebui sa se supere. Nu ar avea motiv! Sinceritatea a nascut sinceritate si asta trebuie apreciat mai ales ca nu sunt niste sfaturi oarecare. Hai ca de-acuma vine pofta de bere!

    Livia,
    SOmeOne iti vrea binele. Eu asa am perceput!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact!
    Mai ales ca Livia, in profilul ei, pare o fata finuta... e o artista, si artistii sunt mai rebeli :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca eu o inteleg cel mai bine pe Livia.
    Si fiica mea e in sesiune, of! of!
    I-am dorit bafta la examenul final, dar nu a reactionat.
    Are acum un ultim hop si dupa ce-l va trece, vom vedea o alta Liviuta.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Inteleg ce a zis SOmeONE si recunosc ca are dreptate. Sunt foarte egocentrica, dar inghit bine criticile. De fapt, imi prind bine. Mersi. Dar el a gresit totusi ceva: nu scriu niciodata doar pentru norma. Daca era asa puteam sa am 200 de posturi pana acum.
    Si Livia cam are hopuri :)) mersi de sustinere. Promit ca din primavara sa imi dau cojocul asta jos.

    RăspundețiȘtergere
  10. bafta Liviuta in stresiune......:) te am pupacit....imi place postul:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Sorin,se vede in postarile Liviei ca nu e genul care scrie pentru norma.Aici intr-adevar ai gresit.Livia,bafta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Feri, subscriu. Cu siguranta nu pentru norma!

    RăspundețiȘtergere