:: blogul saptamanii

Titlu: blogul saptamanii
Autor:: http://sinsdesign.wordpress.com
Articol: De la o luna si jumatate de cand am inceput sa scriu pe acest blog am hotarat sa mai adaug o noua categorie pentru voi, si anume, Blogul saptamanii.http://sinsdesign.wordpress.com/2010/01/11/blogul-saptamanii/

Am hotarat sa aduc pentru voi si aceasta categorie tocmai pentru ca fenomenul de blogging a trecut printr-o expansiune fulminanta in ultimii ani, semn ca oamenii au ceva de spus.

In aceasta categorie va scrie pentru voi numai Flori, o bloggerita careia ii place sa citeasca bloguri, sa descopere oameni deosebiti, care au ceva de spus.

Astfel incat de astazi 11 ianuarie 2010, Flori, va invita pe toti sa descoperiti, in fiecare saptamana, cate un nou blog si cele mai reusite articole ale sale.

Sunt foarte multi bloggeri care nu sunt neaparat foarte cititi, foarte bine cotati, comentati, dar sunt oameni de valoare despre care lumea trebuie sa stie, talente nedescoperite.

Este important sa aducem in prim plan bloguri deosebite, ce merita citite, bloguri de oameni inteligenti, talentati, oameni care au cu adevarat ceva de spus. Noi nu ne vom ghida dupa nici un page rank, zelist sau alte topuri de acest gen. Nu vom vorbi despre blogurile vedetelor, tocmai pentru ca vrem sa descoperim oameni deosebiti printre cei ca noi, oameni care scriu cu talent.

Totul va fi filtrat prin minte, suflet si iubire de nou si frumos.

Stim ca timpul liber este deja un moft pentru multi dintre voi si acesta este alt motiv pentru care am hotarat sa va aducem in fata voastra doar ce este mai bun. Trebuie sa invatam sa selectam lucrurile cu adevarat importante. Asa cum citim recenzii inainte de a alege o carte buna, asa putem citi recenzii si inainte de a citi un blog bun.

Sper ca si aceasta categorie sa placa si sa o cititi cu placere.

In final mai adaug ca " Blogul Saptamanii" va aduce si primul concurs de pe Sinsdesign blog. Pe saptamana viitoare va voi spune mai multe despre concurs. Vor fi premii in carti si bannere unde vor avea de castigat atat bloggerii cat si cititorii acestora. Pentru acest concurs nu cerem decat sa va spuneti parerea de ce v-a placut sau nu blogul prezentat in articol. Cele mai bune raspunsuri vor fi premiate.

Asteptam pe mail propuneri despre bloguri care voua vi se par interesante.

http://sinsdesign.wordpress.com/2010/01/11/blogul-saptamanii/

Un comentariu: