Ce antivirus folosesti?



Eu am o mare dilema. Nu stiu ce antivirus sa folosesc. Am incercat mai multi antivirusi dar cu toti am avut probleme. Poate sa imi dea cineva o idee?

10 comentarii:

  1. Nu cred ca exista un antivirus care sa ne protejeze PC-urile 100%. Trebuie sa avem mare grija ce descarcam de pe net si sa scanam fiecare CD, stick sau alt mijloc de stocare a datelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut !

    Interesanta intrebarea. Ideea e ca eu de vreo 2-3 ani incoace nu mai folosesc nici un antivirus, deoarece nu am resurse de dat antivirusilor. Am grija pe ce site-uri intru, ce instalez si ce downloadez, dar mai nou nu prea mai am mare nevoie de download, filme sunt pe net, muzica este pe net, nu deschid mailuri dubioase nici daca scrie ca am castigat nush ce, sau ca poze, sau ca prieteni, decat daca stiu eu cine imi scrie. Astlfe am reusit sa fiu curat si sa imi folosesc resursele pentru alte programe. An antivirus nu te va proteja de toate problemele (unii au nevoie de un curs de a se proteja de EI INSISI - ei fiind cel mai mare virus al calculatorului) dar cu siguranta iti va manca resursele.

    NAVIGHEAZA CU CAP - e cel mai bun antivirus

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru foarte bine ai scris,la fel fac si eu....de vreo 2 saptamani mi-am sters nod 32 de pe PC,totul e sa ai grija pe unde umbli....

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa incerc sa fac si eu asa sa vad daca reusesc. Multumesc de sfat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am avut antivirus 2 ani si nu am avut probleme, m-am descurcat cu firewallul de la Windows. Dar acu am primti de craciun un Kaspersky cu liceenta si mere ca uns desi manca un pic de rami. SI oricum si fara liceenta crek tot Kaspersky mi l-ash pune.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu folosesc Microsoft Security Essentials ...
    dar asta doar daca ai licenta valida Windows!!!

    si pana una alta , sunt foarte multumit de el .
    am folosit tot ce ai trecut tu in Poll , dar diferenta nu o vad ... poate doar de pret .
    aditional mai folosesc un Anti Malware/Spyware free : Malwarebites' si pot spune ca combinatia asta mi se pare pentru moment ideala .

    o zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folesesc Bitdefender cu licenta de 3 ani.
    Si timp de 4 ani cat am fost administrator de retea in primarie am folosit tot solutia celor de la Bitdefender.
    Deci ma declar foarte multumit de acest produs romanesc care se dovedeste foarte fiabil si competitiv in privinta pretului ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc vaccinul impotriva AH1N1,merge si la virusii de calculator:P

    RăspundețiȘtergere
  9. eu folosesc kas ... bitdefender îți încetinește al naibii traficul și lasă paramecii să ți-l strice ... de când am kas, de doi ani nu am avut pic de problemă ... director acolo este un român, cred, cosmim raicu ...

    RăspundețiȘtergere