Ce te conduce ..sau cine?

Toti suntem condusi de ceva...pe tine ce te conduce ?
1) Vina? Oamenii condusi de sentimentul de ura sunt manipulati de amintirile lor.Permit trecutului sa le controleze viitorul...in mod constient ei isi saboteaza viitorul cu ganduri ca" ...nu merit aceasta binecuvantare..". Suntem cu totii produse ale trecutului, dar nu suntem siliti sa traim ca prizonieri ai acestuia!Isaia spunea " Nu va mai gandidti la ce a fost mai inainte..."
2)Manie sau resentimente? In loc sa usurezi durerea prin iertare, vrei sa o intarati mai tare in mintea ta?Cei care te-au ranit pot sa o faca in continuare numai daca tii durerea aratand resentimente...De mila ta,iarta,invata din aceasta si mergi mai departe!
3)Teama? Multe din temerile noastre sunt rezultatele unor experiente traumatizante, asteptari ireale,poate cresterea intr-un camin excesiv controlat,sau predispozitie genetica.Indiferent de cauza, teama este o inchisoare autoimpusa care te va retine de la ceea ce ar dori Dumnezeu sa fii! Lupta impotriva fricii cu armele credintei si dragostei pentru ca :"..dragostea desavarsita izgoneste frica.."1 Ioan 4:18
4) Materialismul? Te gandesti oare ca daca ai fi avut mai mult ..erai mai important? Gresit!! Valoarea in bani nu este egala cu cea individuala , omeneasca...valoarea ta nu este determinata de ceea ce ai ca bunuri materiale pe lumea asta.Minciuna cea mai des intalnita in legatura cu banii este ca daca ai cat mai multi ai si securitate: securitatea adevarata poate veni numai de la ceva ce nu-ti poate fii luat, iar este un adevar ca dragostea lui Dumnezeu nu ti-o va lua nimeni!Adevarata securitate sta in ceva spiritual: o relatie personala si vie cu Dumnezeu... Deci, ce te conduce? Poate cele enumerate ,sau unele din ele..sau altele pe care nu le-am pomenit aici. Insa raspunsul nu sta in "ce te conduce"..ci in
" CINE TE CONDUCE.!"
SA TE LASI CALAUZIT DE DUMNEZEU ..IATA SECRETUL VIETII VESNICE

5 comentarii:

  1. :) frumos.Daca te lasi condus de Dumnezeu,inseamna ca tot acolo ajungem:te va conduce ceva.Acel ceva se numeste BUNATATEA.Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie - Pavel Corut a raspuns la o intrebare pe un post TV cu DA - Geoana putea sa fie influentat de arme psihotronice sa mearga la Vantu .

    RăspundețiȘtergere
  3. eu m-am lasat condus de "vant",destinul a fost cel care m-a dus in locuri incredibile.

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Eduard inseamna ca ai prins un "front de aer cald",care te-a purtat cu noroc prin viata,din cate am inteles......

    RăspundețiȘtergere