CORNELIUS ROSCA -- sabotat prin "autosabotare"

Titlu: CORNELIUS ROSCA -- sabotat prin "autosabotare"
Autor:: DoarATAT(http://www.blogger.com/profile/1263701355367415272
Articol: Mai intai:
Vă mulţumesc pentru că ... EXISTĂM !
Cred şi în voi, TOŢI OAMENII, noi toţi SUNTEM Fraţi şi Surori EGALI în Iubirea DARUITĂ de Dumnezeu !
~
DoarATAT :
:
Bună Ziua ! Vă mulţumesc !
Vă mulţumesc pentru că EXISTAŢI !
Dumnezeu să vă Binecuvânteze !
Vă Doresc un AN NOU Minunat !
Vă Doresc un AN NOU cu Sănătate şi PACE, IUBIRE, SPERANŢĂ, CREDINŢĂ !
Vă Doresc un AN NOU Îmbelsugat în Fapte Benefice şi pe placul Voii lui Dumnezeu !
Vă Doresc un AN NOU Benefic întregii OMENIRI !
Doamne ajută !
amin.
~
Viaţa trebuie să continuie ("bună", sau "rea" ...), de noi depinde Împlinirea Spirituală, Individuală şi Colectivă !
Să NE CONSTRUIM Împreună !
VĂ IUBESC !
~
DoarATAT (http://www.blogger.com/profile/12637013553674152721)[=UpDate07.01.2010.4~18:09).
~
Revenind la "LOGICA" Titlului ... Ei Bine: Dupa ce am introdus "Motoarele" in Romana, am dat "clic dreapta" ... SI AM fost curios SA VAD : Din pacate, ce am aflat m-a intristat : ...eu insumi SUNT Referent URL ... Al Celui Care Ma "Cloneaza", care isi bate joc de mine ... folosind ABUZIV aceleasi Imagini, mai ales (Dar pe alta adresa de "Profil") FOLOSESTE Perechea AVATAR/Pseudonim ... IDENTICE CU ALE MELE ! Si asta ... de mai bine de 7 Luni de zile !! Chiar 8 !
Cei care ... mai ajung "la mine" ... imi intorc SPATELE, acestia crezand CA EU ... Sunt AUTORUL Propriei mele ... "SATANIZARI".
NU sunt singurul CARE a fost atacat ... prin mijloace asemanatoare ! Se pare, ca PROBLEMA principala o constituie "stilul de Blog" ales. Eu am optat pentru : "blogspot.com", in timp ... oprindu-ma la 9 Bloguri (rasfatate de mine "Sertarele mele"), dar TOATE FIIND Legate de aceeasi pereche AVATAR/Pseudonim. ACEST Profil il DETIN din Octombrie 2008, pe adresa mentionata (.../12637013553674152721), caci cifrele ... DIFERA...la toata lumea.
Erau multe solutii A REZOLVARII, dar unele presupun Cumparare "Domeniu" ... altele ... pana la "A deveni eu insumi hacker" ... si altele.
AM fost PACALIT cu ... ferestre FALSE de ERROR !
Parerea mea totusi, ca cel mai mare PACALIT ... ESTE Chiar "BLOGSPOT.COM", care, permitand ... pe DOUA ADRESE DIFERITE -- ACELASI AVATAR/Pseudonim, nu face decat SA SE COMPROMITA ... pana la DISPARITIE !
Mai exista si ALTE optiuni, cea mai cunoscuta "W.P".
DAR EU NU Voi RENUNTA nici la AVATAR, Nici la Pseudonim: DoarATAT.
DoarATAT, chiar neprotejat de "copyryght" (nu stiu engleza), AVEA DEJA O Vechime la mine, Blogger ONEST si de Bun Simt. Din Oct.2008, pana in Iunie 2009, sunt 8-9 Luni. Din start (greseala mea !) eu NU MI-AM ascuns Numele meu REAL : Rosca Gheorghe Cornel, celelalte date si poze UZURPATE, Erau deja in POSTARI sau pe "Coloana GADGET", cand ...a luat fiinta "Clona mea" ... via Italia. Probabil ca, la cerere, se poate REFACE ... TOATA ACTIVITATEA ... acelui LAS. Pentru ca ALT TERMEN mai "delicat" pentru "dumnealui", dar care sa RESPECTE ... situatia exacta ... NU AM GASIT !
Dumneavoastra, Oameni ONESTI si de BUN Simt, cum ati numi pe cineva ASCUNS in spatele "IMAGINII" altui OM, isi BATE Joc de ...acesta... SI de Restul BlogoSferei ... folosind UN LIMBAJ Trivial si Procedee Necinstite (Inselaciune, Furt, Uzurpare, Minciuna, Creare CONFUZII ... "improscare cu noroi", in special A Imaginii ALTUI OM).
Nu exista o protectie "garantata".
Deci ... Blogspot.com ... este "Referent ... AL MINCIUNII".
Imi cer iertare DOMNILOR de la Blogspot.com, probabil ca in Sistem ... s-a strecurat "O Coada de Topor"...de la Firmele Concurente ! Cine STIE ???!!
DUMNEZEU STIE !
,

2 comentarii:

  1. dar nu este vina google, ei nu pot fi jandarmul omenirii, vina este a acelui nenorocit care fură, dar nu sunt atâția ... eu consider copierea fără citare a autorului prostie și boală psihică, dar și eu am mai furat una două pozițe le-am lăsat tutuși, în colț sursa.
    reclamă la google, trebuie să aibă echipă de români care te pot ajuta ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua !
    Doamnei selena !
    ~
    Îmi face impresia că v-am răspuns ! Cu toate astea, găsesc DOAR un comentariu !
    Data de 16 MAI este de GRANIŢĂ (2010).
    De aici ... NU MAI UIT iar NIMIC !
    ~
    Vă MULŢUMESC pentru implicare !
    ~
    Cornelius,
    PS: Doamne Dumnezeule cât timp a trecut ... şi ÎNCĂ nu m-am "desprins" de "ăla" !
    Acum ştiu şi "gafa", făcută de două ori:
    ADRESA de Profil, se scrie CORECT ! Fără să lipsească 1 în coadă, fără să aibe "în coadă" ABSOLUT NIMIC ... nici măcar: / .
    Corect este:
    http://www.blogger.com/profile/12637013553674152721
    ~
    Cât despre "Reclamaţie": "reclamă la google, trebuie să aibă echipă de români care te pot ajuta ...", AM făcut, ajutat de "cineva", pe PC-ul "lui" ... ŞI MI-A fost cerut: Detalii din BULETINUL DE IDENTITATE !!!
    ~
    Mi-a mai spus "cineva" ... că există un interpus, "UN FUNCŢIONAR" ... care "se CAM plictiseşte" ... conducând "CEVA ... ZONAL" !
    ~,

    RăspundețiȘtergere