Cum sa faci sa fii mai citit si comentat ?

Pe internet e la fel ca in viata reala.In ambele situatii,esti apreciat daca esti OM,daca ai un suflet bun si esti "deschis" fata de semenii tai.Intotdeauna,bunatatea a atras oamenii,si cu un suflet bun,poti atrage si schimba chiar si infractori si criminali. Crede-ma,sufletul tau se vede in articolele pe care le scrii,si nu in ultimul rand,in comentariile tale.De exemplu,un prieten,acorda mai multa atentie daca iesi cu el la o pizza in oras,decat un strain,nu?Mai ales daca ai ceva de spus.Cam asa sta situatia si pe internet,inclusiv pe bloguri.

Stii,este vorba aia:cand vorbesti la telefon,zambeste,caci persoana de la capatul "firului" va simti acest lucru.E la fel si cand scrii un articol,sau un comentariu.Totul e sa fii o persoana placuta.Imprieteneste-te cu alti bloggeri,citeste ceea ce scriu,comenteaza-le articolele.Ei vor aprecia acest lucru,si te vor considera prieteni,la fel cum si tu apreciezi daca ei te citesc.Stii cum se spune cand esti mic:nu sta de vorba cu strainii.Iar daca nu socializezi,vei fi un strain.

Acest lucru nu va scriu,sa il aplicati in special pe 100 Ro,este valabil si in cazul blogului vostru,si este valabil si in viata reala,tot secretul e sa iti faci prieteni,sa socializezi cu ei,te vor asculta, vei avea cititori,si vei starni interes.E un instinct,daca vezi ca cineva este interesat de tine,parca vrei sa stii mai mult despre aceea persoana,si devii si tu interesat de el/ea.De exemplu,eu oriunde ma duc,nu pot sa stau fara a sta de vorba cu cineva.Chiar si caserita de la hypermarket,vanzatoarea din piata,sau taximetristul care ma duce cu taxiul.Totul e natural,las vorbele sa curga,si uite asa,iti facu multe cunostinte,si oameni care sunt interesati de tine.E fenomenal,si de multe ori abia astept sa ma duc undeva cu taxiul,sau sa fiu intr-un loc nou,sa cunsoc pe cineva.E FOARTE PLACUT.
Incearca metoda,si ai sa vezi,pe termen lung iti va aduce satisfactii ,te vei simti mai bine,vei stii ca ai mai multi prieteni,si cititori.Toate cele bune ;)

3 comentarii:

  1. Bun sfat!parca l-as fi scris eu,asa am simtit,crede-ma Feri,asa sunt si eu,nu ma simt bine daca nu zambesc unui copil,daca nu leg o vorba cu cineva,daca nu fac opinie cand se impune si lista ar putea continua,de ce?pentru ca unui zambet i se raspunde cu un zambet,el ne face mai luminosi,mai buni,mai frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alt sfat bun: Comenteaza pe primele bloguri din ZeList, comenteaza cu cap si vei fi vizitat garantat!

    Asa am procedat si eu la inceput si acum am un numar stabil de cititori :). Get to know them, socialize, exchange links, get to know them better :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrei J. e adevarat si asta...probat de mine...:))

    RăspundețiȘtergere