E mulţi da' proşti!

Titlu: E mulţi da' proşti!
Autor:: http://simioncristian.wordpress.com/2010/01/25/e-multi-da-prosti/#comment-3394
Articol: Flacăra violet nu prea mai pâlpâie. A început să fâsâie şi o să se stingă în curând. Observând asta, Traian Băsescu aprinde fitilul cu udemeriştii care vor autonomie teritoriala. În caz că aţi uitat, udemereul este partidul cu care guvernează în acest moment! De ce face asta? Pentru a apărea pe prima pagină a ziarilor şi pentru a distrage atenţia românilor de la prostiile Guvernului Boc. Băsescu face ce ştie el mai bine: manipulează atenţia publică! Schimbă macazul şi atrage atenţia asupra unor tâmpenii. Scoate, de pildă, prostiile Guvernului Boc care ramane, orice ar face, tot un executant al sau… Astfel, publicul nu este lăsat să observe cât de mult s-a transformat Boc din Prim Ministru în Director Executiv.

Oameni buni, ungurii vor să ne fure Ardealul şi să-l treacă fraudulos graniţa in Ungaria! Fară paşaport… doar cu buletinul!

7 comentarii:

  1. nu le merge.... stai linistit.... totul este sub control....

    RăspundețiȘtergere
  2. niciodata ardealul nu va fi al ungurilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar vrea ei...poate,dar noi ardelenii suntem cu ochii pe ei!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni, îs două judeţe... :)) Sunt la fel de înfricoştori pentru noi ca ... politicienii noştrii? Asta cu ungurii e o manipulare ce incită la ură între două popoare vecine. Că la ce ne pricepem noi românii decât la agitat ape...

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Simion.Stai linistit.Nu vrem sa furam nimic.Poti sa dormi in pace,maine dimineata Ardealul va fi tot al Romaniei.:)

    RăspundețiȘtergere