Ea e.. prinde-o!


Pot spune ca ea este infractoarea ea este imaginea sau visul care imi ia ochii si ma trezeste in miez de noapte sau nu ma lasa sa dorm: mi-am dat seama ca e stangace, scrie cu stanga. (nu prea ma pricep la desen dar m-am chinuit si am reusit ceva)

12 comentarii:

  1. hm...cam putine detalii...nu s-a intors niciodata? sa ii vezi fata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea am idee cu visele, nu mă pricep, din păcate. Şi eu aveam un vis obsesiv, dar a dispărut. Probabil reprezintă grijile tale şi probleme care te apasă pe piept. Ştiu că nu prea ajută :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Este subconstientul care lucreaza.. Si ce moment mai bun sa-si aleaga si "el" decat noaptea. Asta reprezinta visul tau. Exact ce a spus si Paranoid Man: grijile si problemele. Ba mai mult: traumele.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ANKlina
    Da, subconstientul. Eu am sfatuit-o sa incerce sa-l modeleze putin, sa-l educe pentru ca se poate. Ii trebuie putina rabdare si consecventa.
    Emme, nu uita de gandurile pozitive!

    RăspundețiȘtergere
  6. @grosso modo: subconstientul nu poate fi modelat. sinele trebuie doar acceptat.
    @emme: fata din imagini esti tu. nu se va intoarce decat atunci cand vei fi gata sa te privesti asa cum esti:perfecta. pana atunci invata sa te bucuri ca esti sensibila (putini au privilegiul asta) si poate reusesti sa te iubesti pe tine asa cum esti sau cum te-a "modelat" viata pana acum. iar mesajul e ca ai tot viitorul in fata sa ti-l "creionezi" cum crezi de cuviinta: lasand durerea sa ti-l intunece sau permitind bucuriei sa il coloreze. faptul ca scrie cu stanga e ca esti altfel decat incerci tu sa te vezi prin ochii celorlalti (stii ca stangacii sunt de multe ori fortati sa se poarte ca niste dreptaci) si poate e timpul sa te privesti in oglinda prin ochii tai si sa iti vezi frumusetea.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ioana
    Dau un exemplu: mesajele subliminale ce rol au atunci?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine punctat. Daca stam sa ne gandim din perspectiva mesajelor subliminale acestea sunt peste tot. Predominante la televizor. Chiar daca suntem noi puternici si educati psihic acelea tot reusesc sa patrunda. Si asta ar putea-o influenta pe Emme..

    RăspundețiȘtergere
  9. mi-am dat seama ca daca vorbesc despre imaginea asta nu imi mai apare.. nu stiu ce sa zic.. poate am adormit mai optimista si cu gandul deschis. Poate e ceva la mijloc poate nu. Si voua va multumesc la fel de mult pentru ca ati citit si va-ti implicat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. „Pot spune ca ea este ...” Emme, întoarce-i spatele infractoarei!
    frumos desen!

    RăspundețiȘtergere
  11. E un amarat de vis, Emme are 14 ani, ce atata filosofie? Uite cati specialisti in psihologia umana! :)) Serios acum, hai sa nu dramatizam ce nu e dramatic. Emme, toti am visat urat la un moment dat. Treci peste!

    RăspundețiȘtergere