:: Femeia perfecta si barbatul perfect

Titlu: Femeia perfecta si barbatul perfect
Autor:: http://ganduri-pentru-suflet.blogspot.com/
Articol: A fost odată un bărbat perfect şi o femeie perfectă. Ei s-au intâlnit si deoarece relatia lor a fost perfectă, s-au căsătorit. Nunta a fost perfectă. Iar viata lor in doi a fost de asemenea perfectă.
Intr-o seară de Crăciun, în care ningea puternic, aceasta pereche perfectă mergea cu maşina pe o şosea plină de curbe, când, la un moment dat, au văzut pe cineva la marginea străzii, care se pare că avea o pană. Era Moş Crăciun, cu o tolbă plină de cadouri. Deoarece ei nu au vrut să dezamagească copiii cei mulţi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-a invitat pe Moş Crăciun să se urce in maşina lor pentru a ajunge să impartă cadourile. Şi aşa au ajuns, in scurt timp, să imparta cadourile. Din nefericire, s-au înrăutăţit condiţiile Meteorologice şi cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravieţuit. Care?
(Gândiţi-vă mai întâi şi abia apoi vă uitaţi la raspuns)


Bine-nţeles că femeia perfectă.
Ea este singura din cele 3 personaje care există intr-adevar. Toată lumea ştie că Moş Crăciun nu există… Şi ce sa mai zicem de barbaţi perfecti…
Pentru femei, povestea se termina aici. Bărbaţii vor citi in continuare.


Puncte bonus pentru bărbaţi:
Dacă Moş Crăciun şi bărbatul perfect nu există, înseamnă că femeia a condus… Ceea ce explica de ce s-a şi întâmplat accidentul.
Si încă ceva: dacă eşti femeie şi ai citit şi restul poveştii, asta mai demonstreaza încă o chestie:
Femeile nu fac niciodată ceea ce li se spune !

Un comentariu: