Filme care ruleaza in prezent la cinematografele din Bucuresti… Recomand sau NU …





Cum eu nu prea pierd nici un film care apare la cinematograf, adesea nu mai am ce vedea imi acord dreptul de a va recomanda cateva filme care ruleaza in prezent.

Asa ca va recomand urmatoarele filme :

1. Sherlock Holmes - Un film perfect! Un film de toate genurile: actiune, crima, drama, mister, aventuri, thriller si un pic de comedie tipic englezeasca. Imi place foarte mult ce a facut in primul rand cu personajul Watson. Este un film care l-as vedea, iar si iar si nu m-as satura!!! Nota 10+!!!

2. Vechi tovarăşi - Nu mai retin de cand nu am mai ras asa la o comedie. Asa ca va dau un sfat: sa nu-l ratati. Cu doi actori extraordinari Robin Williams si John Travolta, care fac din film unul memorabil, de nota 10 fara discutii!!!

3. Motivat să ucidă - Acest film chiar este reusit.Il recomand cu caldura.Daca nu avea finalul prea simplist ,in conflict cu restul filmului,care te tine incordat,i-as fi acordat o nota mai mare.

4. Vacanţă All Inclusive - o comedie despre problemele pe care orice cuplu le-a trăit măcar o dată, cu emoţii în care ne regăsim cu toţii. O comedie usoara, pe care o recomand iubitorilor acestui gen de filme.

5. Avatar - Merita vazut. Este un amalgam de frumusete, iubire, ura, cruzime, dragoste, gingasie, eroism si spirit de sacrificiu.

NU VA RECOMAND:

1. 2012 - Dezastru de film catastrofă
Scenariu olog, regie tântă, efecte speciale foarte putine si exagerat de trase de par!

2. Si acum cel mai prost film vazut vre-odata. Un film la care s-a strigat in sala de cinema de mai multi oameni ca vor banii inapoi la iesire. Aseara am vazut "terifiantul" film "Activitate paranormala" ... Au vrut sa faca probabil ceva foarte asemanator precum reconstituirile de pe Discovery. Acelea sunt reusite intr-adevar, asta nu este deloc. Nu m-am speriat nici macar o data... Sa spun poate doar finalul a fost cat de cat ... De fapt mai degraba a fost ciudat decat terifiant. Toata sala a ras la film ... Film terifiant, la care cica americanii au fost foarte speriati ... Inseamna ca astia se sperie de nimica toata, daca noi am ras atat :-)) O prostie de film, nu dati banii aiurea. Eventual faceti rost de el si uitati-va acasa din curiozitate!

2 comentarii: