Greatest song ever? HELL YEAH!!!

Greatest song ever? Hell yeah! Dar cum nu cred in absolut, am mai multe pe locul ala de sus. Va urma. Pana ana alta ascult piesa asta pentru a 10 oara azi, si cred ca am sa o tin tot asa si zilele urmatoare. De ce? Fiindca mi-e draga. Intru in starea aia de aduceri aminte. Nu, nu e vorba de un tip si un crush. Adica nu numai. E si un tip, o relatie, dar sunt multe altele acolo. Si marea si muntele, si mirosul de var si unghiile mele negre si momentele care-au contat. E si o stare de betie. E cam tot. Cu unele exceptii, exceptii care se ascund in alte melodii, a caror stare e legata de alte povesti.
Cum spuneam, iubesc piesa asta, cu fiecare acord. Si nu pot sa nu o ascult in fiecare zi, aproape dintotdeauna, de cand am gasit-o. Ca un fel de imn.

3 comentarii:

  1. De acord ca ii frumoasa ... dar nu ii cea mai cunoscuta a lui guns ;;). dar oricum merge

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiica-mea era fun...ii placea,va potriviti!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici n-am spus ca e cea mai cunoscuta, desi e printre cele mai...Am spus ca e cea mai buna, e o diferenta majora. Uite, ce nu-mi plac oamenii care le incurca! Culmea e ca de obicei e invers. Comercial nu inseamna BUN! Desi recunosc ca piesa asta e una dintre melodiile mai usor de digerat, mai chill. But I luvit!

    RăspundețiȘtergere