:: MESAJ DE LA MATEI

Titlu: MESAJ DE LA MATEI
Autor:: www.armadaa.blogspot.com
Articol: MATEI: APRILIE 2008

S: Buna scumpule!


Matei: Mama, draga spirit, iti multumesc pentru pregatirea intrebarilor. In timp ce le citeam cu tine, stiu ca ti-au parut aproape coplesitoare adunate cu cele din lista anterioara. Nu trebuie sa scrii nimic din ce e legat de recentele probleme mondiale. Voi incepe cu aceste probleme de interes superior.

Dubioasa testare de dispozitiv nuclear de catre Coreea de Nord nu este un motiv de ingrijorare, dar potentiala raspandire a foametei in aceasta tara este; si nu, Kim Jung-il nu este controlat de Illluminati. Acest dictator neindurator, care pe buna dreptate poate fi descris ca fiind "un arogant tiran ticalos ", asa cum a pus un scriitor problema, se vede pe el insusi chiar mai puternic batjocorind opinia mondiala, mai ales cea a presedintelui Bush. Mania sa egoista nu include o inclinatie catre producerea de arsenal de arme nucleare, dar mai exact vrea sa demonstreze ca poate, ca o piedica in fata oricarei interferente in afacerile interne ale tarii sale.

Pentru liderii altor natiuni, testarea este mai mult o motiv pentru a face valuri, decat un pericol. Ei vor raspunde cu atentionari diplomatice si discutii despre, in locul a amenintari sau sanctiuni, dar veti vedea ca nimeni nu e interesat sa treaca mai departe la masuri extreme.

Principalul motiv il reprezinta ochiul colectiv peste Iran si, referitor la liderii altor tari, in afara de SUA, speculatii despre urmatoarea miscare a guvernului Bush in privinta acestei tari. Pentru a raspunde unei intrebari despre acestea: "Este Iranul o afacere incheiata?", Nu, nu este. O, intr-adevar, intentiile Illuminati care dirijeaza "razboiul impotriva/pentru teroare" cu scopul de a controla intregul Orient Mijlociu sunt inca foarte vii, dar hai sa punem un focar intelept in ceea ce este doar iluzia lor, si anume ca se misca in directia tintei lor de dominatie mondiala, doar cu ceva amanari deranjante.

Nu doar situatii din Irak si Afganistan nu au mers cum se asteptau ei, anume rapida supunere a oricarei rezistente in fata ocuparii straine, dar lucrurile s-au inrautatit considerabil. Sustinere a prezentei militare pentru democratizarea acestor populatii, trupe de lupta numeroase si vointa de lupta, si aprovizionarile cu echipament si arme de razboi au fost grav deteriorate de lungimea si forta rezistentei regionale; apeluri in crestere care cer negocieri pasnice datorita constiintei globale cu privire la moartea si ranirea de civili; si cererile in crestere pentru adevarul despe "9/11", tragedia executata intern care candva a fost considerata drept o justificare pentru chemarea la arme a guvernul Bush pentru a combate terorismul oriunde in lume directorii sai sustin ca este.

Oricum, campul energetic potential al Pamantului indica clar ca o incursiune in Iran ramane aceeasi posibilitate care a aparut o data cu nascocirea planului cu mult inainte de 9/11. Este logic sa intrebi de ce este asa cu toate atitudinile pozitive cu privire la pace si justitie, atat pentru inocenti cat si pentru vinovati. Este acea energie care odata pusa in miscare intr-o anumita directie, trebuie sa isi urmeze cursul, si daca nu se sfarseste doar intr-un estompat moment in istoria universala, ca sa zicem asa, isi urmeaza pasii catre obiectivul sau. Tinta mintilor si inimilor neinduplecate si intunecate - cam la unison cu nebunia lor si probabil din cauza ei - a fost remarcabila prin tenacitate si asprime; si energia lor in gandul-forma colectiv nu a fost inca suficient compensata de energia luminii a gandului-forma colectiv de pace, armonie si iubire.

Va rog nu va ganditi ca in vreun fel va invinovatim pe voi in activitatea voastra plina de dedicatie! NU!! Este doar ca energia fricii, chiar daca nu la fel de puternica precum energia luminii, este reinfortata continuu de efectul cumulativ al milioanelor de suflete de pe Pamant care sunt umplute de una sau de alta forma de frica-spaima, furie, lipsa de speranta, sau apatie - ca raspuns la negativitatea tiraniei, inselaciunii, coruptiei, razboatelor si a altor violente predominante pe planeta voastra.

Principalul curent general mass-media inca se asigura ca "sa-ti fie foarte frica" predomina in titlurile de ziare si la stiri la televizor si la radio, dar va rog amintiti-va interesul de sine al contrlorilor din spatele acestora si nu va lasati prinsi in raspandirea raporturilor bazate pe frica. Repet inca o data indemnurile tuturor fiintelor de lumina in spirit si corp: "traiti in iubire si stati in afara fricii".

Noi am spus de asemenea, in mod repetat, ca toate zonele de negativitate sunt in descrestere si ca ultimele zile ale intunericului se apropie! In timp ce este trist pentru noi ca activitati intunecate au rezistat atat de mult si vor continua pentru inca putin timp, incurajarea pe care va rugam pe voi sa o impartasiti cu noi este ca, in ciuda persistentei influentei intunecate, ritmul inaltarii Pamantului nu a incetinit nici un pic - si asta de o importanta suprema. Inseamna ca ajungerea ei la un nivel unde doar iubirea si lumina predomina este, in timpul vostru liniar, inca o tinta pentru anul 2012, cu emotionanta si surprinzatoarea tranzitie rezervata pe parcursul drumului.

Stim ca doriti o dovada absoluta a acestui adevar si va laudam pentru lumina, fermitate si rabdare, in timp ce asteptati proba de netagaduit a cuvintelor noastre. Intelegem ca mentinerea rabdarii este dificila, cand ati prefera sa vedeti schimbari bruste, profunde, in loc de rezolvarea treptata a vechilor metode, si putem doar sa va indemnam sa ramaneti centrati constant pe ceea ce VRETI pentru planeta voastra si sa nu cadeti in disperare, din cauza incapatanatelor buzunare de intuneric.

Mama, o cititoare a descris intensificarea sentimentelor de frica, manie si frustrare pe care le vede in oameni in jurul ei si pe care le experimenteaza ea insasi, asa ca lasa-ma sa adresez acestea ca fiind potrivite pentru problema principala despre care vorbesc. Are de-a face cu ceva ce am mentionat intr-un mesaj anterior, ca frecventele mai inalte in care Pamantul s-a inaltat, intensifica toate caracteristicile umane. Mai simplu spus, ambele trasaturi "bine" si "rau" in indivizi sunt mai pronuntate si deci mult mai aparente decat inainte, ca si cum graul si neghina ar fi vizibil separate- ceea ce este exact ceea ce se intampla...

2 comentarii:

  1. Mesaj de la Matei: www.armadaa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mai Doream Sa mai zic ceva printre aceste randuri ca Sunt “CloNaT” Oare de ce? deci doresc sa subliniez asa in mod cert ca eu sunt Todeauna “ULTimuL”

    Va doresc:
    Toate cele BUNE ! ( si celor BUNI la fel).
    Doamne ajuta !
    ~,

    RăspundețiȘtergere