Ne vaccinam sau nu???

Ne vaccinam sau nu?
Cica 82 de romani au murit de gripa porcina ... Oamenii au intrat in panica si s-au dus la coada pentru vaccin. Ati observat ca nici la Moastele diversilor sfinti nu stau atatia oameni la coada?
Dar oare v-ati intrebat cati oameni mor zilnic de hepatita C, de TBC, de cancer?
Eu am absolvit Politehnica, si nu stiu mai nimic despre medicina, dar nu am incredere ...
Gasiti foarte multe site-uri pe internet despre modul de functionare al vaccinului. In general, orice vaccin functioneaza pe acelasi principiu. Ideea este ca iti introduce in corp virusul, intr-o forma mai usoara, iar corpul trebuie sa invete sa lupte cu virusul. Astfel iti creezi anticorpii necesari. Deci sa nu va mirati daca dupa vaccin va ia durerea de cap, faceti febra si mai apoi chiar raciti. Exista posibilitatea ca organismul sa cedeze, sa nu-l suporte, si nu trebuie sa fiti alergici la vre-un "ingredient".
Se aude ca in lume, mai multi au murit dupa ce si-au facut vaccinul, decat de gripa porcina propriu-zis. Acum na cine scrie asa ceva vor sa faca anticampanie vaccinului. Dar eu tind sa ii cred pe ei, decat sa cred Guvernul ... Eu prefer sa las totul in voia Lui Dumnezeu si sa-mi las organismul asa cum mi L-a lasat El.
Voi aveti de gand sa va vaccinati? Sau v-ati vaccinat deja? Urmariti filmuletele ... V-am pus pe ganduri?






17 comentarii:

  1. Eu nu m-am vaccinat,si inca nu am de gand.Crede-ma,si eu incep sa ma ingrijorez din cauza gripei,si mi-e teama.Deocamdata am ales sa imi fac imunitatea organismului cat mai puternica,am cumparat multivitamine-minerale de le Centrum,pe langa care mai folosesc proteine (suplimente nutritive pentru sportivi),in fiecare zi mananc cereale,oua,si lactate,si incerc sa fac sport,cat imi permite timpul.Ieri,mi-am cumparat vitamina D3,care am azuzit ca este foarte buna,mai ales ca in timpul iernii nu avem suficiente raze solare pentru a ne asigura acest element organismului(din razele solare se absoarbe o cantitate mare de vitamina D).In rest,raman cu speranta ca nu ma voi imbolnavi....iar daca va fi asa,voi lasa soarta pe voia Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu la fel ... vitamine, multiminerale ... de ieri iau ulei de catina care este foarte bun si este natural ... Mananc numai mancare sanatoasa din care sa imi iau toate tipurile de vitamine, am grija cum ma imbrac, langa cine stau. Dumnezeu stie cel mai bine ce face cu mine. Poate sa ma tina sa nu ma imbolnavesc, poate sa nu. Oricum ma pot imbolnavi de orice altceva sau pot muri in vre-un accident. El stie cel mai bine cand si cum! Am grija de mine cum pot, dar nu am de gand sa fac un astfel de vaccin...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-am vaccinat si nici nu am de gandt. Dar parintii mei tot sustin acest lucru nu este nimic rau, nu exista nici un efect secundar. Eu NU AM FOST DE CAND M-AM NASCUT IN SPITAL si ma racest maxim odata pe an, adica mai pe scurt am sistem imunitar bine dezvoltat. Nu am de gand sa imi fac vaccinul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm... in urma cu vreo cinci ani am facut un vaccin antigripal si am ajuns sa ma imbolnavesc de gripa dupa vreo trei saptamani. Ma rog, se poate spune ca e alta tulpina de virus... bla... bla... insa eu nu mai vreau sa aud de astfel de vaccinuri. Nu imi inspira incredere.

    RăspundețiȘtergere
  5. E alegerea ta, evident. Dar ma intreb, daca ti se inflameaza apendicele, il lasi si pe ala in voia lui? Sau daca te doare un dinte, il lasi naibii sa doara, in loc sa iei un calmant, sau cu putin curaj sa te duci la dentist?

    E o problema complexa, cu vaccinatul. La fel ca si vaccinul impotriva HPV. Multe vaccinuri si multe medicamente au salvat nenumarate vieti. Asa ca, daca ar fi sa lasam totul in seama celui de care vorbesti tu, am inchide spitalele, am opri cercetarile din domeniul medical si farmaceutic, si hai sa ne manance toate bolile, daca tot suntem atat de incuiati sa acceptam sa luam antidotul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu ma consider incuiata. Incuiati ii consider pe cei care se duc ca turma la vaccinat! Iti dau un sfat... Citeste "Vaccinarea, eroarea medicala a secolului". Este scrisa de cercetatorul francez Louis de Brouwer si daca nici asta nu o sa te puna pe ganduri si tot o sa spui ca vaccinul este bun, atunci e trist. Dupa cum vezi cam toti care au dat comentarii sunt impotriva ... cred ca nici macar nu te-ai uitat la filmuletele care le-am postat si e pacat! Oricum faci cum vrei si e viata ta! Eu nu zic ca las totul in voia Lui Dumnezeu, am grija de mine si am si mentionat cum. Asta nu inseamna ca o sa bag un virus in mine de buna voie, prin vaccin ... Iti mai spun ceva, desi intram in cu totul alta dicutie. Se vede de la o posta ca nu ai credinta in Dumnezeu si mare pacat. Pe mine credinta in Dumnezeu ma ajuta sa trec peste greutati, ma ajuta sa fiu fericita, sanatoasa si iubita! Din cate vad nici macar nu poti sa-I pronunti "numele" ... "sa lasam totul in seama celui de care vorbesti tu" ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Categoric NU.
    Am urmatit de la inceput toata aceasta nebunie cu gripa porcina... si trebuie sa fi incuiat bine la minte ca sa nu realizezi ca e vorba de o manipulare in masa.
    Vaccin netestat (sau testat cu rezultate cunoscute dar nu pentru restul populatiei) si doctori care refuza sa il faca... clar ceva nu miroase a bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Total de acord cu tine, Catalin! Din pacate, se pare ca multi se lasa manipulati ... Lasa ca este testat acum pe oameni. Ei sunt cobaii... :-(

    RăspundețiȘtergere
  9. Deea.... am preluat articolul tau de pe wordpress, si am specificat numele si sursa ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine spus "manipulare". Trist este ca si parintii se lasa pacaliti. Ei care ar trebui sa se documenteze de 100 de ori mai bine decat noi.
    Eu mi-am facut ieri vaccinul la insistentele lor desi citisem inca de la ineputul aparitiei virusului despre reactiile adverse pe care le poate avea acest vaccin anti-gripal, cum exista posibilitarea ca vaccinul sa fie mult mai periculos decat insasi gripa. Acum voi ramane doar cu speranta ca voi avea psihicul puternic si nu mi se va intampla nimic rau.
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Se aude ca..." Doamne cata ignoranta! Ce se poate pune in balanta cu ceva ce-ti poate salva viata?

    RăspundețiȘtergere
  12. ok Catalin ;-) Multumesc.
    ANKlina o sa fie bine. Ai incredere. Multa sanatate, ai grija de tine. :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. S-au vaccinat multi oameni si la noi . Inca nu am auzit sa moara cineva din vaccin, dar de gripa au murit!
    Sunt adepta prevenirii daca se poate!
    Voi face vaccinul cat mai curand!
    Daca Domnul va dori sa ma ia din el...asta e!
    Daca nul-as face si m-as imbolnavi, m-as considera ultimul om(dar ce importanta ar mai avea?)

    RăspundețiȘtergere
  14. Porcina nu am facut inca, dar de cateva zile ma doare in partea dreapta ... ori ficatul, (asa am crezut prima oara) ori apendicele ( daca asa se spune) ... si nu e a buna deloc ... maine ma duc la doctor, dak tb sa ma operez si ma duc in spital sa ma operez unde e plin de gripa porcina e grav :-SS ... exact de asta aveam nevoie acum ... sunt in sesiune, o ratez si mai sunt si in proba la munca, poate ratez si cariera pt o apendicita nenorocita ... Ehh ... noi sa fim sanatosi, macar sa nu am ceva mai grav ... prefer apendicita decat ficatul :-D

    RăspundețiȘtergere
  15. :( off,oare sa fie chiar atat de grav?....

    RăspundețiȘtergere
  16. Am patit ca si Grosso..cand am luat vaccinul am facut raceala cea mai crunta...:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Sper sa nu fie asa grav ... sa vedem ce zice doctorul ...

    RăspundețiȘtergere