O ipoteza cutremuratoare!

Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri
Data aparitiei: 27.11.2009
"Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la varsta foarte timpurie sa produca acel tip de caracter si tip de credinte pe care autoritatile il considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic." - Bertrand Russell, 1953
Medici, terapeuti naturisti, persoane implicate in domeniul farmaceutic si al producerii microcipurilor ne dezvaluie o noua modalitate de implantare in fiintele umane, fara stirea acestora, a microcipurilor: vaccinarea impotriva gripei porcine.
Jane Burgermeister, cea care a demascat crima ce este pe cale sa fie comisa prin vaccinarea impotriva gripei porcine datorita toxicitatii acestui vaccin, mai periculos decat boala de care ar trebui sa ne fereasca, ne arata un alt scop cutremurator al acestei campanii de vaccinare: implantarea cu microcipuri. In acest fel, cei care datorita unei bune imunitati scapa de efectele otravurilor existente in acest vaccin pot fi controlati prin intermediul cipurilor.
Jane Burgermeister a fost informata de un producator austriac de cipuri RFID, deosebit de interesat de acuzatiile de crima aduse companiei Baxter, ca se are in vedere utilizarea microcipurilor in cadrul campaniilor de vaccinare a maselor. Iar un producator american de microcipuri a afirmat ca lucreaza pentru implanturile "pandemice" de microcipuri.
Modul in care se intentioneaza sa se faca implantarea de microcipuri, fara stirea si acordul nostru, prin intermediul vaccinarii impotriva gripei porcine este aratat de dr. Ryke Geerd Hamer, fondatorul GNM (German New Medicine). Dr. Hamer arata, conform declaratiilor unei persoane angajate la o companie farmaceutica din Viena, ca acele seringilor cu care se injecteaza vaccinul impotriva gripei porcine contin nanoparticule in varful lor. Aceste particule nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar pot fi depistate usor la microscop.
Personalul companiei farmaceutice respective a fost informat ca aceste nanoparticule actioneaza in corpul uman ca un hard-disc, o multime de date putand fi stocate pe ele, ne mai fiind nevoie de carti de identitate si de credit. Conform informatiilor primite de angajati, aceasta masura urmareste si realizarea unui recensamant exact precum si protectia copiilor (multe mame abandoneaza nou-nascutii fara ca autoritatile sa afle).
Un avocat austriac consultat asupra modului in care se poate evita implantarea cu cip era deja la curent cu acest plan. In Austria vaccinarea nu este obligatorie in acest an, dar prin intermediul mijloacelor mass-media populatia este manipulata sa se vaccineze din proprie initiativa. In cazul in care se vor prezenta prea putine persoane la vaccinare, in anul ce urmeaza vaccinarea va deveni obligatorie. Vor fi cu siguranta scutite anumite grupuri profesionale (politia, personalul medical, politicieni etc.). Cei care lucreaza in domeniul juridic cunosc cai prin care sa evite vaccinarea, dar pentru majoritatea populatiei nu exista scapare.
Prezentam in continuare fragmente dintr-un interviu cu dr. Ryke Geerd Hamer realizat de ing. Helmut Pilhar la data de 26 august 2009:
Hamer: in cateva zile, cele mai rele temeri ale noastre au fost intr-adevar inlocuite de cruda realitate.
Pilhar: Va referiti la amenda de 1000$ si cele 30 de zile de inchisoare care ii ameninta pe cei care refuza vaccinarea in SUA?
H: Da. Iar cei care obiecteaza (adica cei care se opun cipurilor aducatoare de moarte) nu vor fi trimisi in inchisori normale, ci in sutele de lagare de concentrare care au fost pregatite special in toata tara . Aceste lagare vor putea fi parasite doar de cei care si-au implantat cipul. Si odata ce vor fi afara poate urma moartea prin cip.
P: Te referi la inceperea decimarii masive a populatiei?
H: Poate insemna doar aceasta. Altfel nu ar avea rost sa se implice politia si armata, amenintarea cu asemenea pedepse drastice, toate doar pentru a face oamenii sa participe la o simpla campanie de vaccinare sezoniera. Esti vaccinat in octombrie pentru vara urmatoare. Este complet ridicol. Cu Tamiflu se pot scurta poate fazele tipice prin care se trece in timpul procesului de insanatosire pentru 2-3 saptamani. In viziunea GNM chiar si acest lucru este total lipsit de sens.
P: Este interesant ca in SUA exista un stoc de 100.000 de sicrie de plastic. Pentru ce? Pe de alta parte, populatia a fost deposedata sistematic de arme si caini de paza.
H: Tu poti sa intelegi cel mai bine care este motivul pentru care nu se vorbeste despre lucrurile acestea. Se vorbeste despre vaccinare, dar nimeni nu pomeneste despre implantarea cipurilor prin vaccinare. Aceasta este intr-adevar straniu pentru ca este evident ca implantarea cu cipuri este adevarata tinta a acestor masuri guvernamentale.
Sunt o multime de discutii interminabile pentru a se stabili daca Tamiflu este sau nu nociv, dar nu se aminteste nimic despre cipuri. Bineinteles ca Tamiflu este nociv, este o otrava. Este daunator in procesele de vindecare si, de asemenea, la femeile insarcinate, in ultimul trimestru al sarcinii, in faza de vagotonie. Dar faptul ca se implanteaza prin acest vaccin cipurile mortii da acestui subiect o noua dimensiune. Faptul ca aceste cipuri ale mortii vor fi utilizate intr-un mod lipsit de scrupule nu trebuie sa ne mire. Morfina si chimioterapia sunt folosite in continuare in tratamentul cancerului, in ciuda ratei mortalitatii de 98% (in timp ce aplicand tratamentul GNM rata supravietuirii ar fi fost de 98%) desi oncologii au fost informati ca GNM lucreaza dintr-o perspectiva stiintifica si cunosteau rezultatele obtinute.
P: Este de asemenea ciudat ca americanii au creat aceasta lege martiala in virtutea careia manifestarile de refuz al vaccinarilor pot fi usor stopate. Dar de indata ce le-ai implantat oamenilor cipuri ei nu mai au scapare.
H: Este evident ca aceasta "batalie a cipurilor" a fost pregatita de multi ani. Gripa porcina, care in realitate nici nu a existat, a fost pretextul fatal: trei porci si un copil, morti din cine stie ce cauza. Pornind de la aceste minciuni a fost construita aceasta pandemie mondiala. Aceasta arata ce organizare buna si influenta puternica are presa la nivel mondial: poate transforma un musuroi intr-un munte.
P: S-a inceput cu SIDA, pe urma a inceput minciuna cu boala vacii nebune. Dupa minciuna 9-11 a urmat minciuna Antrax-ului. A urmat gripa aviara, acum avem gripa porcina. La anul o sa avem minciuna gripei soricesti. Totul conduce spre solutia finala: toata lumea sa aiba implantat un cip. Atunci oricine va putea fi manipulat si asasinat arbitrar.
H: Au inceput cu copiii si femeile insarcinate. Ei vor fi primii care vor beneficia de tratamentul cu cipuri si Tamiflu. Multe din femeile in ultimul trimestru de sarcina vor pierde copiii pentru ca Tamiflu este foarte toxic. Chiar ele insele pot muri. In ultimul trimestru de sarcina corpul femeii este vagotonic si este cunoscut faptul ca in timpul vagotoniei un vaccin antigripal sau o injectie cu morfina pot fi mortale. In acelasi timp in SUA exista o oarecare panica in randul populatiei. Oamenii se intreaba unde ar putea sa se refugieze pentru a nu fi injectati cu forta cu cipurile mortii, pierzandu-si astfel libertatea.
Oamenii ar trebui sa se intrebe cu mult realism cum ar fi sa traiesti cu acest cip in tine stiind ca oricand viata ta poate fi intrerupta. Daca vom ajunge in aceasta situatie, complet lipsiti de aparare, regretele nu vor mai avea niciun rost. De aceea este foarte important pentru clasa conducatoare sa tina oamenii in intuneric atat cat este posibil.
De indata ce sclavii vor avea cipurile mortii implantate li se va permite sa stie acest lucru. Apoi vor fi ca niste pudeli dresati. Nimeni nu va indrazni sa vorbeasca despre aceasta. Va fi ca printre "fratii" masoni. Fiecare dintre ei stie ca in momentul in care va scoate un cuvant de dezaprobare i se va servi otrava in cafea de catre Marele Maestru si nu va mai supravietui nicio zi. Lumea intreaga urmeaza sa devina un lagar de concentrare plin de sclavi, exceptand membrii unui anumit grup. Sa ai implantat un cip al mortii inseamna o potentiala sentinta la moarte in orice moment.
Cat de naivi putem fi sa cerem Mossadului si CIA sa dezvaluie care le sunt adevaratele intentii?! Soarecele niciodata nu crede ca pisica va veni.
Intr-o companie care ambaleaza acele pentru vaccinarea cu cip, al carei personal numara cateva sute de persoane, este nevoie doar de una sau doua persoane "de incredere" care sa insereze cipul la finalul procedurii. Apoi toti ceilalti lucratori pot confirma ca ei nu au stiut nimic. Aceasta se numeste "controlul calitatii" si "verificarea finala" si apare ca ceva perfect normal.
Este ciudat si faptul ca fiecare ac pentru vaccinarea cu cip are un numar de cod individual, care este adaugat la numarul de identitate. Daca nu ar fi asa, de ce banalul ac pentru "vaccinul gripei de vara" are un numar individual si de ce se cere pasaport pentru aceasta asa-zisa vaccinare antigripala? Si de ce americanii nu lasa pe nimeni sa intre in SUA fara a avea un cip?
P: "Clubul de la Roma" a declarat in anii '70 intr-una din publicatiile lor (posibil in Omenirea la punctul de rascruce) ca: fie rata natalitatii trebuie scazuta, fie rata mortalitatii trebuie crescuta. Institutul Max Planck crede ca populatia lumii trebuie redusa la 2 miliarde de oameni. In SUA exista asa-numitul "Stonehenge American" unde o inscriptie gravata pe un bloc de 100 tone de granit arata ca populatia lumii trebuie sa fie redusa la 500.000 de milioane de oameni pentru a se ajunge la "Era ratiunii". Analizand ipoteza asa-zisei "suprapopulari" s-a constatat un fapt interesant, si anume ca numai statul Texas ar putea hrani toate cele 6 miliarde de oameni. Daca cineva ar inghesui cele 6 miliarde de trupuri cu o greutate aproximata la 80 kg si un volum aproximat la 80 l, unul langa altul, in forma unui cub, laturile cubului vor masura numai 800 m. In Austria am putea ascunde acest cub in cea mai apropiata vale. Nu cred in asa-numita "suprapopulare", mai degraba presupun ca fanaticii globalizarii nu au nevoie de 6 miliarde de sclavi asa ca vor sa reduca populatia la o zecime.
H: Helmut, ai avut dreptate cand ai afirmat intr-o discutie pe care am purtat-o anterior ca "daca ei vor reusi sa infaptuiasca asta, vor castiga". In aceste conditii, actiunea organizatiei GNM e pe cale sa fie suspendata, deoarece daca oamenii vor cunoaste adevarul si se vor trezi la realitate, aceasta va fi impotriva intereselor acelor fanatici ai globalizarii.
In concluzie, asa cum a afirmat si dr. Ryke Geerd Hamer in acest interviu, planul elitei internationale ce controleaza acest "program al gripei porcine" este de a raspandi teroarea in randul populatiei fortand in acest fel oamenii sa renunte la drepturile lor. Doar in aceste conditii, cand majoritatea oamenilor se vor transforma in sclavi, grupul criminal va putea sa isi duca la indeplinire planurile sale diabolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu