Osenii se imbogatesc prin Super Bingo Metropolis



Super tare! nu-mi vine sa cred ca oshenii incep sa se imbogateasca datorita  acestui joc numit Super bingo Metropolis...Mai zilele trecute ma suna o vecina din Negresti -Oas sa ma intrebe cu cat vreau sa vand casa ca un certezan a castigat la Bingo 55 miliarde si e interesat de casa mea...i-am spus ca-i dau un procent din valoarea vanzarii daca imi face tranzactie si azi ce credeti?ma suna o alta vecina sa-mi spuna ca vecina in cauza a castigat 10 miliarde la Bingo...nu mi-a venit sa cred!!! zic,nu se poate d-le! toti banii astora se duc in Oas?
Curioasa si nerbdatoare sa mi se confirme zvonul o sun pe vecina Irina Oraca si o intreb:
-Irina ,pai nu era mai bine sa spui ca tu ai castigat banii aceia si esti interesata de casa mea?
la care ea imi raspunde:
-sunt in Bucuresti,am castigat e adevarat, dar ,atunci cand te-am sunat a vrut sa cumpere casa un certezan care este clientul meu la firma mea de taxi...(vecina mea fiind taximetrista)..eu inca nu stiam ca sunt fericita castigatoare.
-pfai,nu pot sa cred!? ce norocoasa esti!!!! o sa-mi dai voie sa te ating cand o sa te intorci din Bucuresti?
In seara asta  mi  s-a confirmat,Irina a aluat cec-ul cu cei 10 miliarde de lei,bravo Irina!....am zambit cand am auzit ca a pomenit de dorinta mea de a fi atinsa...:))...hehehehe!!! oare norocul se transmite prin atingere?
Neeeaaahhh!!!ca glumesc,dar sunt multumita ca poate imi cumpara casa certezanul si ma mut definitiv la Satu Mare!

8 comentarii:

  1. Norocul se ia numa ce te atingi putin de banii omului.... Ia incearca. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasha,
    Pai daca vinzi casa, unde ne mai primesti la tine???
    Glumeam! Doamne ajuta! Sa o vinzi cu cat mai mult, ca in vreme de criza cine mai cumpara imobiliare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane,oricum m-am amuzat auzind cum ma parafrazeaza in seara asta la TV...au ras si fetele,cica "uite ce mandra e vecina ca i-ai amintit de atins"...pai,ce sa zic?si eu as fi in locul ei!oricum,astept sa revina de la Bucuresti sa ating banii vorba ta!...poate-mi da si mie cativa...ca tot ii sunt cea mai draga vecina...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Neeaaahhh!! ca daca vand acolo,cumpar aici...asa ca loc aveti oricum!stai linistita!zona e grozava,parca n-as vinde,(dar singura nu pot sta acolo,e prea mare),strada e una inchisa,e o liniste de auzi numai vecinul cand trece cu masina acasa...in rest pasarele, copaci si flori...o sa vedeti de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va astept cu drag,nu schimb hotarirea luata...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. votati pentru cea mai populara masina aici : http://www.fixx.ro/+bagherass si da te rog massu mai departe pentru mai multe vizite va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonimule..si daca nu dau? te superi?;)

    RăspundețiȘtergere