Poveste


Depărtarea îşi face simţită prezenţa. Dorul se strecoară iar amintirea clipelor petrecute împreună curge ca nisipul în clepsidră. Lin, fin şi plăcut. Noaptea le este cel mai bun şi sincer sfetnic. Atunci se pot confesa acoperiţi de aşternuturile pasiunii. Sinceritatea ei puerilă, dorinţa de a-l cunoaşte cât mai în amănunt, fiecare gest, fiecare cuvânt rostit, grimasele, tot, absolut tot este analizat cu un zâmbet pe buze şi palmele transpirate de emoţii. Nimic nu mai există în jurul lor decât cei patru pereţi martori, lumânările aprinse şi cuvintele lor în ecoul unei nopţi în care Luna privea puţin geloasă pe rapida atracţie a sufletelor lor. Ceea ce EL nu ştia este că EA îl "urmărea" de câţiva ani buni. Pe vremea când era o copilă ce mergea la şcoală. Îl vedea trecând pe stradă şi roşea. Au fost în acelaşi loc trei zile dar maturitatea lui nu-i permitea să "corupă" un copil de 18 ani, aşa că nu a făcut nimic. A dat impresia unui bărbat plin de el şi conştient de toate atuurile pe care le deţine în mânecă. EA s-a interesat de EL în toţi aceşti ani, în secret. Nu a lăsat nicio urmă în urma "anchetei".
Totul a început de la un simplu mesaj de "La mulţi ani,C!" din partea EI. Au urmat infime conversaţii, până când EA şi-a făcut curaj şi i-a mărturisit aproape tot. Auzind, sau mai bine spus citind toate acestea, curiozitatea şi-a înfipt gheruţele. Vroia să o vadă. Primul pas spre cunoaşterea reciprocă l-a făcut EA, dar EL a continuat să construiască un colţisor de rai doar pentru EI. Prima vedere oficială şi invitaţia la EL au fost ca un făcut. Cu timpul, au descoperit pasiuni comune ceea ce îi fac să devină mult mai comunicativi şi în acelaşi timp apropiaţi. Se simte privită şi studiată în secret de bărbatul de lângă ea. Micile gesturi, atingeri fugitive ce îi fac trupul să vibreze, contează. Stând de vorbă i-a spus "œMi se pare că ne cunoaştem nu de 3 zile ci de mult mai mult timp”.
"Iuirea nu înseamnă acele două cuvinte pe care unii le folosesc ca un clişeu la fiecare mesaj trimis, nu înseamnă egoism şi minciună. Iubirea este mult mai mult decât vorbe rostite şi lipsite deadevăr. Iubirea înseamnă RESPECT, ADMIRAŢIE, PĂSARE, ATENŢIE, FIDELITATE, SINCERITATE. Iubirea se simte şi se arată".
Cu siguranţă destinul a complotat în favoarea LOR. De atunci sunt împreună.
"28 Decembrie 2009, o zi memorabila in calendar" i-a soptit suav.

Se pare că sufletele singure nu rămân totuşi singure.

http://anklina.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu