promovare seo gratuita

Titlu: promovare seo gratuita
Autor: http://sinsdesign.wordpress.com
Articol: Promoseoo http://promovare.sinetics.ro/
este o unealta extraordinara si usor de folosit care te ajuta in adaugarea sitului tau in toate directoarele si portalurile din Romania.
ce este promoseo ?
Promoseoo este o unealta extraordinara si usor de folosit care te ajuta in adaugarea sitului tau in toate directoarele si portalurile din Romania.
Atentie! Promoseo nu adauga automat siturile in directoare! El retine informatiile pe care doriti sa le introduceti in toate directoarele alese de dumneavoastra. Nu este nevoie decat sa faceti Copy/Paste sau Drag & Drop pentru a lua informatiile din cadran si a le aseza in campul cerut de directorul respectiv.

http://promovare.sinetics.ro/

Pasul 1: Iti selectezi din cele 450 de linkuri gasite de noi din tabelul alb de mai sus, cele in care vrei sa iti adaugi situl .
Pasul 2: Introduci datele tale de contact cerute, in tabelul verde de mai sus. Atentie! Toate campurile trebuiesc completate!
Pasul 3: Promoseoo deschide pe rand fiecare director alaturi de un cadran verde unde ai toate datele tale. Nu trebuie sa faci decat drag and drop sau copy paste.
Daca te-ai plictisit, obosit apesi butonul Ma Opresc si Promoseoo iti trimite un mail cu linkul unde ai ramas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu