:: Promovarea CV-ului: CV-BLOG, CV-VIDEO, CV-SMS

Titlu: Promovarea CV-ului: CV-BLOG, CV-VIDEO, CV-SMS
Autor: Arena Vietii
Articol: Multi dintre noi sau in cea mai mare parte sunt in cautarea unui loc de munca, fie el part-time sau full-time, cu carte de munca sau doar contract de colaborare, nimic nou pana aici. Modalitatea de a-ti face cunoscuta experienta profesionala sau dorinta obtinerii unui job, pentru un eventual angajator este CV-ul, fie el electronic, prin modalitati online, fie clasic, pe hartie. Tipuri de CV-uri sunt destule, fiecare candidat poate isi alege o forma de CV conform pregatirii si experientei profesionale cum ar fi:
* CV-ul cronologic - este cel mai des folosit de catre cei care sunt in cautarea unui loc de munca, unde informatiile despre experienta profesionala a fiecaruia sunt in ordine cronologica, incepand cu primul job si terminand cu ultimul.
* CV-ul functional - aici sunt evidentiate punctele forte ale aplicantilor fara a face neaparat o legatura cu pozitiile ocupate, insa nu este recomandat pentru cei care au avut perioade lungi de inactivitate in cadrul muncii.
* CV-ul mix - este o combinatie intre CV-ul cronologic si CV-ul functional, adresandu-se in special acelora care au acumulat destula experienta intr-un anumit domeniu si doresc sa continue in acel domeniu.
* CV-ul nisat - se adreseaza acelor care au cea mai inalta calificare, sau cea mai relevanta experienta intr-un anumit domeniu, si unde se evidentiaza succesele din acele domenii.
* Sumar CV-ul - aici se face o scurta descriere sumara a celor mai importante pozitii pe care le-ati ocupat pana in momentul respectiv, si apoi urmand o descriere detaliata pentru angajator.
In continuare am sa va prezint 3 tipuri originale de CV-uri, unde originalitatea de multe ori in procesul de recrutare in privinta obtinerii unui job este importanta...
Continuarea in:

(nu se accepta articole de genul "Continuare in..." sau "Citeste mai mult pe")

In cateva minute va fi publicat noul regulament in aceasta privinta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu