RCS-RDS a cumparat AIRBITES Barlad


Desi oficial inca nu s-a facut nici o confirmare,AIRBITES Barlad a fost preluat prin cumparare de catre Rcs-Rds.Tratativele se pare ca au fost incepute inca din luna octombrie a anului trecut si au fost finalizate chiar la finele lunii decembrie 2009,urmand ca in decursul lunii ianuarie 2010 sa se parafeze in mod oficial aceasta tranzactie dintre cele doua firme.

13 comentarii:

  1. Te rog sa pastram bunul simt,ce ar fi daca toti ar scrie asa: "Citeste articolul complet"??

    100 Ro nu e facut pentru reclama gratuita,e facut sa scrii de placere,si daca faci asa,cu siguranta articolele tale vor fi citite,si vei atrage atentia celorlalti,sunt cateva exemple bune printre autori.Crede-ma ca pe termen lung ai mult mai multe avantaje,si poti sa faci legaturi mai stranse atat cu autorii cat si cu vizitatorii.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te supara,daca noi care am luat widgeturi sau scripturi de la tine avem in ele incorporat "100 ro" ne facem si noi putina reclama,de ce te deranjeaza?nici macar in numele de postare nu ne apare linkul,pe cand al tau apare peste tot in blogurile noastre! ti se pare corect?inteleg ca am deranjat,no problem,dar de aici ar trebui sa inteleaga toti cei care posteaza pe acest blog ca sunt obligati sa promoveze 100 ro,in skimb neavand nici macar dreptul de a avea linkul blogului in nick-user....ma astept ca azi sa mi se retraga invitatia,mi-a facut placere oricum sa fiu pe aici...desi fiecare are dreptul la o opinie...numai bine tuturor si succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Administrator,imi pare rau ca asa gandesti,dar vezi putin,la autorii blogului,da click si ai sa vezi va apari acolo si tu.Iar daca scrii frumos,si ceva interesant,ai sa vezi ca te va cauta lumea,asa cum s-a intamplat si in cazul celor mai multi autori.100 ro l-am facut sa fie o comunitate,un blog care sa fie al tuturor,si nu doar al meu,asadar ai gresit cand ai spus "pe cand al tau apare peste tot in blogurile noastre".FOARTE GRESIT AI SCRIS ACEASTA PROPOZITIE!Daca vrei sa iti faci reclama gratuita nu e nici o problema,vezi pe digg,stumbleupon,delicious,etc. acolo poti sa iti adaugi articolele,cu "Read more" catre blogul tau.
    Deocamdata,din pacate nu am reusit sa fac ca la "Publicat de xyz" sa apara si un link,dar caut in continuare,cu speranta ca voi gasi o solutie.Eu nu consider ca meriti sa te elimin din 100 Ro,daca tu vrei sa pleci cauta la setarile blogului,si poti sa te autoelimini oricand.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Administrator,sper sa nu iei in nume de rau ceea ce am spus,dar sa iti mai arat un avantaj in legatura cu 100 Ro: ia cauta pe google "rds a cumparat airbites" si vezi ce apare printre primele rezultate? Deci asta e un avantaj pe care l-am creat pentru fiecare autor,100 ro este accesat de googleBot de mai multe ori zilnic,si mai ales este foarte bine apreciat de catre gigantul motor de cautare,sunt cazuri in care ai scris un articol,si daca intr-o jumatate de ora cauti cuvintele care sunt in titlul postarii,articolul tau apare printre primele rezultate.Conditia e sa nu fie un articol duplicat,pentru ca Google isi da seama,si nu te pozitioneaza bine.Vezi incearca,cauta articole care sunt originale pe 100 Ro, si cauta dupa titlul lor in google,ai sa vezi ca apare printre primele rzultate.;) si nu uita ca avem doar 2 luni,iti dai seama ce va fi peste un an,daca asa continua trendul....

    RăspundețiȘtergere
  5. cumpara tot,tot ce pot cumpara

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa mai avem surprize anul asta

    RăspundețiȘtergere
  7. Era de asteptat ca cei de la Airbites se vor vinde asa repede, erau neseriosi si nu rezistau pe piata internetului.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Anterior tranzactiei incheiate cu RCS-RDS, Niculae Plesa s-a mai aflat in discutii cu un fond de investitii israelian si cu Airbites, filiala din Romania a Swiss Telekom. a��Nu mai vand nimic pana nu trecem de 20.000 de clienti. Posibil ca atunci sa mai avem nevoie de o alta infuzie de capital, dar ne vom gandi atunci sub ce forma va fi efectuata aceasta", mai spune Niculae Plesa."

    Asta ca sa se vada ca discutia de preluare AIRBITES e din noiembrie 2006
    uite aici: http://stiri.rol.ro/content/view/21297/3/

    RăspundețiȘtergere
  9. FRICA DE CONCURENTA A CELOR DE LA RDS. DE CE LE E FRICA NU SCAPA
    FIRMA NESERIOASA DE UNGURI CARE AU AJUNS SA MURDAREASCA NATIA ROMana EU DACA AS FI IN LOCUL ROMANULUI UITE ASA DE AL NAIBII M-AS RETRAGE DE LA ZDRENTELE ASTEA DE UNGURI SI AS MARGE PE MINA ORICARUI FIRME DE NET ROMANA UITE ASA SA MOARA DE NECA PISTA AU CUMPARAT AIRBITESOK DAR DE CE TRIMET SCRISORI ACASA LA OAMENII IN CARE LE BAGA MINCIUNI IN LOC SA SPUNA CA UNGURU TOT IMPUTIT RAMINE LE E FRICA DE NATIA ROMANA BV CELOR CARE SAU RETRAS DIN AIRBITES SI SI-AU DESCHIS O NOUA FIRMA PE LINGA A LOR IAR ROMANU E DETEPT SI SE ORIENTEAZA CATRE CEL MIC SI NU CATRE ZDRENTELE DE UNGURI BV VOUA FIRMA CARE SA DESCHIS IN LOCUL CELOR DE LA AIRBITES

    RăspundețiȘtergere
  10. ABONATI CARE AU FOST LA AIRBITES NU AR TREBUI SA FIE INGRIJORATI DE ACEASTA VINZARE PTR CA SA VINDUT NUMELE SI NU SI ANGAJATII CE CARE I-AU SERVIT CU SERIOZITATE SI RESPECT SI DEVOTAMENT SINTEM INCONTINOARE ALATURI DE ABONATII NOSTRI SI II VOM RESPECTA INCONTIUOARE SI LE VOM ARATA ACELASI RESPECT CARE LI SE CUVINE VEDETI CA SA DESCHIS O NOUA FIRMA IN LOCUL CELOR DE LA AIRBITES DECI RDS NU E MONOPOL SAU UNGURU NU NE POATE CUMPARA NEAMUL SI NATIA NOASTRA

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonimule,

    Pieptu'n fata ciocu' mare! Viitorul de aur este al tau! Mimezi patriotul perfect! Ia vezi de te uita mai bine ce fac si unii imputiti de romani marii majoritati a romanilor! Ia cauta pe la moguli si pe la politicieni!

    Mai baiete, vad ca scoala lui Vadim si mai ales a lui Becali incepe sa dea rezultate! Din pacate insa pentru tine le invarti vorbele fara sa ai si hazul lor. Mai ai de invatat, altfel vei ramane toata viata ta un neica nimeni, un biet anonim agramat...

    RăspundețiȘtergere