Sa aduci în casa Domnului, Dumnezeului tau, pîrga celor dintîi roade ale pamîntului.” Exod: 23: 19

Astazi doresc sa îti pun o serie de întrebari, pe care orice crestin ar trebui sa si le puna din cînd în cînd.

- Daca fiecare membru al bisericii tale ar fi exact ca tine, atunci ce fel de biserica ar fi aceasta?
- Daca fiecare membru s-ar ruga asemenea tie, atunci ce fel de rugaciune s-ar face în acea biserica?
- Daca fiecare membru a-l face aceeasi lucrare pe care o faci si tu, atunci ce fel de lucrare s-ar face pentru cei aflati în suferinta?
- Daca fiecare membru ar slavi pe Dumnezeu în modul în care o faci tu, atunci care ar mai fi dinamica bisericii în ceea ce priveste lauda?
- Daca fiecare membru ar fi un martor a lui Hristos ca si tine, ar invita si încuraja pe altii sa vina la Dumnezeu în modul în care o faci tu, atunci care ar fi viziunea bisericii tale?
- Si, daca fiecare membru ar darui cît daruiesti tu, atunci ar mai exista locasuri de închinare pentru Dumnezeu?

Stiu ca îndrazneala de a-i întreba pe oameni despre bani e mult prea mare. Atunci cînd ma apropii de banii oamenilor, ei devin nervosi, deranjati. Adevarul este ca fiecare dintre noi are o datorie fata de Domnul Isus Hristos, Domnul nostru. Trebuie sa oferim cu totii pentru ca sa putem lua parte la lucrarea pe care Dumnezeu o face în biserica Sa.

Cu aceasta datorie, vine si obligatia noastra de a-i da Domnului din cîstigul nostru. În Neemia 10: 35 poporul lui Israel spune: „Am hotarît sa aducem în fiecare an la Casa Domnului cele dintîi roade ale pamîntului nostru si cele dintîi roade din toate roadele tuturor pomilor.”
Israelitii s-au angajat sa îi dea Domnului ce aveau ei mai bun. E ceea ce în zilele noastre se numeste „sacrificiu.”

Asadar, permite-mi sa te întreb azi: îi dai Domnului ceea ce ai tu mai bun, cele „dintîi” roade din tot ceea ce primesti? Oferi ceva bisericii Sale, asa cum si El a oferit? Toate acestea ti se cer pentru ca e nevoie de sacrificiul tau si de angajamentul tau pentru a aduce oameni la Dumnezeu.

SACRIFICIUL SI ANGAJAMENTUL TAU SÎNT SEMNELE CE IDENTIFICA UN ADEVARAT CREDINCIOS AL DOMNULUI. www.misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu