Selena motorista :)

Cred că este timpul pentru o nouă postare, nu de alta dar nu vreau să îl supăr pe Feri din cauza inactivității, el pune atâta suflet în întreprinderea aceasta.
Acum vreau să cer ajutor bărbaților, specialiști în ale motoarelor și produselor petroliere.
Pun benzină de 99. Când ajung aproape de rezervor gol nu îmi place cum răspunde, merge prost și cu zgomote ciudate. Voi merge să golesc rezervorul când vine primăvara, inițial am folosit 95, numai că, nu se poate să plec de la benzinărie cu ea și să demareze frumos și energic, ajung undeva unde o las-ntr-o margine de sat, pentru câteva ore, după care când să urc o rampă ajung cu pedala de accelerație la jumătate și Deliuța mea, ăsta este numele mașinii, să se chinuie să o urce. Așa și cu patru, trei liniuțe de combustibil în rezervor.
Paranoia îmi spune că mi se fură benzină din rezervor și înlocuiește cu una mai slabă sau că mi se pune ceva în ea, cât eu nu sunt pe-aproape.
Poate să mă scape cineva de aceste bănuieli? Am auzit: poate motorul era rece ... rece, rece dar mergând s-a încălzit și tot prost îmi mergea. Unii vor zice benzină proastă, dar vă rog, de ce? Îmi merge cu hopuri, când îmi place, când nu îmi place ... nu știu ce să-i fac.

2 comentarii:

  1. mșină cu motor renault 1600, cu ambreiaj hidraulic și cu cutie de viteză :) crezi că sunt eu paranoică? îmi merge cu hopuri, când pun benz. pleacă așa frumos, după un timp se lenevește

    RăspundețiȘtergere