S.I.N.C. - formula fericirii?

Titlu: S.I.N.C. - formula fericirii?
Autor: BADEA M.
Articol:   Multi s-au intrebat si se vor intreba cum pot sa reuseasca in viata sau cum sa atraga succesul de partea lor, cum sa apara o schimbare in viata lor in bine, sa simta o transformare a EU-lui lor in ceva frumos, sa fie sortiti succesului personal, sa fie fericiti pe toate planurile spirituale, materiale. Am sintetizat toate acestea sub forma a patru cuvinte: S.I.N.C. Ce inseamna acest cuvant magic?
  S = sanatate, daca suntem sanatosi trupeste si mental, putem trece mult mai usor peste greutatile vietii, privim viata cu alti ochi, suntem mai puternici, mai imuni la loviturile destinului. Deci fiti sanatosi!
  I = iubirea, acea energie magnifica care "ne da aripi", ne face viata mai frumoasa, impartim necazurile si bucuriile cu fiinta iubita, ne face sa ne simtim oameni, sa traim cu adevarat, sa fim pe deplini impliniti sufleteste. Iubiti-va mult!
  N = norocul, este si nu este ceva primordial in aceasta ecuatie a fericirii, norocul se face sau se atrage prin multa munca, pasiune, dorinta de a obtine acel "ceva", de a crede in noi, in fortele latente ale subconstientului nostru care abia asteapta sa fie trezite si canalizate spre succesul nostru personal. Atrageti-va norocul, dorindu-l!
  C = credinta, da, credinta puternica muta muntii din loc, sa credem intr-o forma energetica superioara noua, intr-un echilibru al universului, nu suntem singuri de capul nostru in acest Univers vast, tot ceea ce facem in aceasta viata se va rasfrange asupra noastra mai devreme sau mai tarziu!
  Cu siguranta mai exista si alte forme, ecuatii, cuvinte ale fericirii personale, ale succesului in viata, va astept cu sugestii la comentarii pe blog.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu