Spune NU ignoranţei

Titlu: Spune NU ignoranţei
Autor:: Andrei J.
Articol: O campanie de trezire la realitate destinată tuturor.

Nu vă lăsaţi manipulaţi de cei de la SpuneNUdrogurilor. Un grup de virgini frustraţi plătiţi de cei de la ANA să ne tragă de sfori spre calea "cea bună". Persoane care nu au pus în gura un strop de cafea la viaţa lor dar vin să ne vorbească despre droguri şi pericolele asociate cu consumul de droguri. O campanie PENIBILĂ şi DISPERATĂ care i-a adus pe cei de la antidrog la un nou nivel de degradare şi disperare.
Răspândeşte vestea şi ajută-ne să promovăm această campanie cât mai bine!

Pentru a susţine: http://stopignorantei.blogspot.com/2010/01/campanie-spune-nu-ignorantei.html

ATENŢIE: Aceasta nu este o campanie pro-droguri, este o campanie anti-ignoranţă.

10 comentarii:

  1. in sfarsit inca cineva care ii de acord cu mine. Poate nu intr-un mod chiar asa de dramatic dar ii pe aproape . Daca nu ai facut niciodata asa ceva sau macar sa fi fost intr-un mediu cu asa ceva sa vezi cum ii .. dc sa spui nu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie penibil imi pare apelul tau. Din atata ignoranta, tocmai asta ti s-a lipit de taste...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare cu parerile lui :).. sa inteleg ca esti anti-drog convins?

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci m-am linistit, se pare ca n-ai fumat nimic... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pune-te si vorbeste cu cei de la "anti-drog" sa te convingi ce "vasta" cunoastere au ca nu fac diferenta intre cannabis si opiacee, mai exact marijuana si heroina.Cum am spus nu e Pro-Drog articolul meu cat e Anti-drog, anti SpuneNudrogurilor mai exact :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ori ma pun, ori vorbesc. Eu zic asa: or fi ei "virgini" si/sau ignoranti, dar nu iti trebuie carte multa ca sa observi efectele drogurilor. A oricaror droguri. Poate te mai gandesti si iti canalizezi energia spre scopuri mai stringente. Eventual, inainte de a-i discredita, incearca sa te "pui" de vorba cu ei, poate in calitate de coleg, data fiind vadita ta cunostinta in domeniu. Zic rau?

    RăspundețiȘtergere
  7. niciodata nu vom scapa de ignoranta,oricat ne-am zbate.

    RăspundețiȘtergere
  8. SOmeONE: Farmacia ce crezi ca e? DRUGSTORE, deci ce te-ai face fara droguri? Care crezi ca e a2a industrie ilegala de proportie din lume? De alcool, nicotina, cofeina ce zici, nu consumi? Ipocrizia asta..

    RăspundețiȘtergere