Sunt bun! Chiar prea bun!!


E atât de uşor să furi munca cuiva şi apoi să te baţi cu palma pe burtă, lăudându-te cât de bun şi tare eşti. E atât de simplu să îţi asumi nişte merite care nu îţi revin. E atât de simplu să furi. Nu-ţi trebuie prea mult creier. Nu îţi trebuie deloc, de fapt. Oricum nu ai, altfel l-ai pune la contribuţie, nu ai da un simplu copy-paste. Cât de mândru te poţi simţi ştiindu-te apreciat pentru ceva ce ai furat? În sufletul tău, îţi dai seama că eşti de fapt un jeg? Sau eşti prea prins de laurii gloriei şi nu te mai gândeşti la asta?

Impotenţa intelectuală a unui individ care fură articolele/munca altuia, e derivată dintr-o impotenţă sexuală. O impotenţă sexuală care îl frustrează zilnic, o impotenţă care îl împiedică să fie el însuşi, o impotenţă care îl obligă, din lipsă de imaginaţie, să copieze articolele altuia şi să le posteze pe propriul blog. Apoi, în impotenţa lui, şterge şi comentariile autorului de drept al articolului, comentarii în care imi exprimam doar satisfacţia că mă citeşte şi că apreciază efortul meu de a scrie, de a crea.

Nu s-a limitat însă la a fura doar un articol, după câteva zile a mai luat unul. Mă întreb dacă tot ce postează el acolo e furat de la alţii. Dacă e cleptoman din naştere, sau e doar un fetiş de al lui. Se masturbează cu mai multă plăcere dând un copy-paste? Are orgasme blogoricesti văzând că articolele furate îi aduc trafic şi comentarii? Sau e atât de insipid în gândire, încât îşi imaginează că un copy-paste îl face autorul de drept al unui articol, deci laurii gloriei îi aparţin? Oare se laudă şi cu gagicile pe care le fut prietenii lui? Îmi imaginez că el nu o face, a rămas la stadiul de (cuvant nepermis) şi îi doresc să rămână (cuvant nepermis) în continuare, nu avem nevoie de progenituri de-ale lui.

Articol original - Plagiat

Articol original - Plagiat

Alyy, ţi-am dat şi link-uri şi vizitatori. Cititori nu îţi pot da, îmi pare rău. Cititorii mei sunt deştepţi, deci nu au ce căuta pe blogul tău.Îţi urez baftă maximă la plagiat în continuare.
Numele de doicaifrumoşi nu ţi se potriveşte. Nu eşti nici cal, nici frumos. Eşti doar un măgar (cuvant nepermis) afectat de sindromul copy-paste.

4 comentarii:

  1. hello miță, e nasol cu furăcioșii, niște neîntregiți, pârăște-i la google. dar ăsta de îl dai in foto ți-a furat un post, cum e că nu înțeleg prea bine?

    ai omis vreo două cuvinte în locul cărora trebuia să scrii cu roșu cuvânt nepermis :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre timp, individul a sters posturile de pe blogul lui. Doua articole a furat. ;)
    Scuze pt limbaj. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ok, mă obișnuiesc cu stilul tău și mi-am dat seama că am exagerat, îmi cer și eu scuze pentru ieșiri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacaliciul ala se va civiliza, daca ii da cineva o sansa. Mita cred ca ai reusit sa-l faci mai bun.

    Nici eu nu pot sa inteleg care e faza cu copiatul, poate ca unii doresc sa aiba succes din prima prin succesul altora. Ce nu-si dau seama aceste persoane care fura, posturi, comentarii sau mai stiu eu ce, este ca au doar de pierdut, si nu vor ajunge sa fie celebri, poate doar prin furt.

    Succes Mita !!!

    Si succes si la pacaliciu` ala cu blogu care a furat si apoi a sters posturile

    RăspundețiȘtergere