Suplimente pentru mega performanta sportiva

Titlu: Suplimente pentru mega performanta sportiva
Autor:: cosmin
Articol: Sportivii in general, si culturistii in particular, necesita o dieta speciala. De obicei, pentru a-si asigura necesarul de proteine si energie necesare antrenamentului, culturistii au nevoie de mai multe calorii comparativ cu persoanele de aceeasi greutate dar care nu practica acest sport.

Culturistii au nevoie de o dieta echilibrata, in care carbohidratii complecsi si proteinele de calitate joaca un rol esential. Insa nevoile unui sportiv de performanta nu se rezuma doar la proteine si carbohidrati, fiind nevoie de o gama vasta de nutrienti, printre care amintim acizii grasi esentiali, vitaminele si mineralele, creatina si alte suplimente care stimuleaza activitatea fizica si tonusul muscular.

Toti acesti nutrienti sunt greu de obtinut in cantitate suficienta si proportie optima dintr-o dieta clasica.

MegaProteine.ro, un magazin de suplimente nutritive proaspat lansat, propune o solutie la aceste nevoi crescute ale sportivilor prin produsele de calitate superioara pe care le ofera. Suplimentele nutritive de pe MegaProteine.ro sunt importate din SUA, poarta marca unor producatori renumiti, sunt 100% originale si de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe informatii despre categoriile de suplimente oferite de firma noastra, accesati adresa www.megaproteine.ro

10 comentarii:

  1. 1. Nu imi rezulta ca acesta ar fi un blog de publicitate gratuita. Cu atat mai putin pentru OTRAVA!

    2. Ma intreb mereu, cei ca tine castiga suficient de multi bani din asta ca sa isi innece constiinta, sau e doar ignoranta?

    P.S.
    Intrebarea este retorica...

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand proteina ii considerata otrava?....
    Ar trbui sa te mai documentezi......

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca de foarte multe ori proteinele sunt confundate cu steroizii,cu a caror utilizare NU SUNT DE ACORD nici eu.Proteinele sunt de fapt o mancare "mai concentrata",in care se regasesc majoritatea aminoacizilor care sunt de fapt caramizile fiecarei celule din organismul nostru.Eu folosesc proteine,pentru ca am o viata foarte activa,si doar cu mancarea obisnuita nu as face fata.Dorm cate 4-5 ore din 24,iar in timpul zilei am nevoie sa fiu rapid,si eficient(fiind vopsitor auto,si fiind platit la numarul de piese pe care le vopsesc,daca nu "m-as misca" as castiga 1000 ron pe luna,ceea ce nu imi ajunge nii de chirie de chirie si mancare).De asemenea,pana acum,nu am avut probleme cu raceala,sau alte boli.

    RăspundețiȘtergere
  4. Referitor la reclama,hai sa spunem ca e prima oara,si se iarta,dar de acum incolo,se vor accepta linkuri catre siteuri doar in cazul in care articolul este informativ,sau nu are tenta de publicitate,si mai ales daca este original.mi se pare corect,e gratis,dar merita putin efort(doar efortul de a scrie un articol original.Multumesc Sorin pentru avertizare,ai dreptate,trebuie sa evitam ca 100 ro sa devina o platforma de publicitate.Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba proteina "ii" otrava, atunci cand este sintetizata si bagata in organism cu forta! Nici fierul nu-i otrava, si stim ca organismul are mare nevoie. La ce sa mananci 'spe chile de spanac sau alte dracovenii, ia de-nghite direct doua saibe si te-ai rezolvat, nu? Simplu, fara documentare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aa,in cazul in care este "bagata in organism cu forta e altceva.Intr-adevar,daca bine stiu,sunt si solutii injectabile,acelea sunt bagate cu forta.Dar daca le administrezi pe cale orala,organismul le trateaza exact ca si mancarea obisnuita,foloseste cantitatea de care este novoie,iar restul ba le elimina,ba le transforma in strat adipos;) De obiciei proteinele sunt naturale,ele fiind extrase din lapte praf(de fapt zer), albus de oua,si soia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ferry, pe tine nu te cred, doar ai spus singur ca esti "fan"! :)
    Lasand gluma, eu spun ca azi proteine- muschiuletul creste. Maine, se cam sictireste (iaca si rima!), si incepe sa stagneze. Si vrea "more" (ca vazui ca-i de moda...), da nu tot proteina. Si dai cu anabolizante! Mai apoi cu steroizi, dup'aia cu grenade de la agheul lui Rambo... Ca sa nu mai vorbim de ce scrie pe cutie si ce a bagat acolo americanu', bineinteles, nu chiar el, caci a concesionat produsul taiwanezului, care l-a pasat chinezului... Iar asta, se stie: le cam are cu plumbul, il amesteca cam cu orice.
    Ah! nu uitati sa pastrati cutiile goale...

    RăspundețiȘtergere
  8. De steroizi nu ma ating...in nici un caz.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana si celebrul Nero
    Se spala pe dinti cu Dero!
    E publicitate? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu toate suplimentele sunt eficace

    RăspundețiȘtergere