Supravietuind crizei !

http://luminainnoapteganduridespredumnezeu.blogspot.com/


Supravietuind unei crize si transformarea ei in crestere inseamna ajustarea gandurilor si dezvoltarea unor noi crezuri in viata ta.Este dureros sa fii ingropat in realitatile crizei,dar asa cum temperatura crescuta este un prim pas necesar spre vindecare, a face fata realitatii este un prim pas spre re- intregire.
Cei care cresc in urma unei crize invata care sperante, visuri si asteptari sunt incalcate de acest eveniment.Apoi identifica sectoarele unde este nevoie de munca de reparatie...si incep sa faca o harta pentru viitor. De multe ori ai acel sentiment ca " nimic nu va mai fi ca inainte" si este normal sa fie asa, insa viata merge inainte si poate este timpul sa faci ceva schimbari in rutina de zi cu zi !
Aminteste-ti ca asta face criza de obicei : iti scutura lumea ta stabila, dar in acelasi timp te obliga sa patrunzi adanc in tine,sa gasesti izvoare noi de energie,curaj si speranta...depre care nu stiai ca exista!

Vindecarea interioara incepe atunci cand renunti la speranta pentru un ieri mai bun facand primul pas spre un maine mai bun ! Ca si crestin eu stiu ca Dumnezeu este speranta mea si ajutor la vreme de nevoie , de aceia spun ca si psalmistul :


" Doamne, Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, izbăvitorul meu! Dumnezeule, Tu eşti stânca mea, în care mă ascund, scutul meu, tăria care mă scapă, şi întăritura mea!"
Psalmii 18:2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu