TOP lucruri pe care le urasc la o femeie?!

Noi le gasim mereu atractive si majoritatea barbatilor nu aleg femeia de langa el pe baza personalitatii.Mai intai se uita la curul ei,dupa care la tatele ei si in sfarsit in ochii ei(asta daca nu e prea ocupat cu sanii).Ei bine eu nu ma incadrez in categoria asta si aleg fetele,in afara de ce am spus  mai sus,dupa alte criterii cum ar fi personalitatea si modul ei de a se comporta.Eram ieri cu vecina mea la o barfa si m-a pus sa-i zic ce urasc eu cel mai mult la o femeie.
EEEEII BINE...i le-am zis:)).Am decis sa nu le tin doar pentru mine si sa le postez si pe blog deci hai sa facem o listutaaa(muhahaha).

Nu-mi place femeia care fumeaza...cand o saruti sa ai impresia ca lingi o scrumiera.

Urasc cand femeile folosesc barfa pentru a submina inteligenta si frumusetea altor femei,cred ca este sportul lor favorit:).

Sa ma cicale...doaamne,nimanui nu-i place sa fie cicalit,ganditi-va cum v-ati simti daca cineva v-ar atrage in continuu atentia ca n-ai facut ceva bine sau ca ai fi putut proceda altfel.Mai bine folositi un ton scazut combinat cu intelegere si ajutor concret.

Nu-mi place vaicareala cronica,adica cele care plang incontinuu,dar nu ma deranjeaza ca plang,ma deranjeaza ca mereu par foarte greu de multumit.

Dar cel mai mult urasc femeile care alearga dupa bani,dar nu banii sunt problema,problema este ca mereu vor prefera compania portofelului meu decat compania mea.

Mai sunt si altele dar sunt lucruri minore cum ar fi:"dupa sex de ce nu ma lasi sa dorm?"

Man vs Woman

15 comentarii:

  1. Interesantă și constructivă postarea, mai ales pentru autoperfecționiste.
    Sunt de acord cu tine la povestea cu fumatul, îmi imaginez că pentru orice nefumător e jalnic să sărute o fumătoare, valabil și vice versa. Treaba se înrăutățește în momentul în care unul dintre parteneri fumează, însă pretinde celuilalt să nu fumeze...cazurile cred că sunt rare.
    În ceea ce privește cicălitul sunt și mai de acord cu tine. Am avut și eu tendința asta, dar m-am oprit, atunci când am învățat pe la facultate cât de rău fac aceste observații celui căruia îi sunt adresate.
    Povestea cu văicăreala cronică...o văd din alt unghi. Cred că apare la femeile care nu se simt suficient de protejate, iar aceste văicăreli sunt un soi de strigăt de ajutor, în speranța că vine compătimirea, pe care o resimt ca un soi de afecțiune.
    Treaba cu banii e mai complicată și nu cred că lucrurile stau altfel în cazul bărbaților...cu toți căutăm și siguranță materială...unii o caută prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  2. MAN,
    te-ai gindit ca:"Mila este mirul iubirii, poate chiar iubirea pura"? Ca femeia te-ar putea lua de partener din mila?
    Daca ai afla asta, ce ai uri mai mult la o femeie?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inteleg cum mila este mirul iubirii,mila arati unui om caruia nu i-a suras norocul in viata,iubirea este altceva decat mila dupa parerea mea.Pe langa asta,eu aleg fata care va fi langa mine,nu ea pe mine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti barbatii cred asa, dar intreaba-ti: bunica, mama, sora, ce parere au despre alegere partenerului si vezi ce-ti vor spune...

    RăspundețiȘtergere
  5. scuze, am papat un a :)

    a se citi: alegerea partenerului

    RăspundețiȘtergere
  6. Frate, cu toate astea fără ele ce am fi noi?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Man vs Woman
    "Pe langa asta,eu aleg fata care va fi langa mine,nu ea pe mine:)"
    ... asta e ca mimatul orgasmului... n-ai sa o stii niciodata... :))

    RăspundețiȘtergere
  8. fara ele...probabil n-am exista:)),nu am zis ca le urasc,am insirat cateva lucruri care nu-mi plac la o femeie:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eh...lucrurile ce le-ai insirat mai sus , nu ar trebui sa se refere la femei in special, ci la fiecare om.
    Trebuie sa recunosc totusi ca aceste caracteristici descrise mai sus sunt intalnite mai mult la femei, dar sa nu generalizam. Si voi, barbatii, le aveti pe ale voastre.
    Ar fi trebuit sa incluzi in post si comentariul de mai devreme, nu de alta, dar daca insiri doar defectele femeilor, ai sa dai postului o culoare de misoginism. De ce nu mai scri un articol despre ce iti place la o femeie?

    RăspundețiȘtergere
  10. defapt asta erea postul de maine...il am acum salvat pe descktop,nu sunt un misogin fara scrupule totusi:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hei, Macho Man, fa-i o revizie inainte de al publica. Sintaxa, gramatica, ortografie... Erea doar o sugestie! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. am recitit postarea chiar de mai multe ori,si inca nu ma prind care sunt greselile mele ortografice,gramaticale si de sintaxa."SOMEONE" daca poti sa imi arati care sunt as aprecia foarte mult.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine, chiar daca nu am prea mult timp... Asta inseamna ca vei renunta la una din berile tale si ai sa ma cinstesti! Fara lamaie, mi raccomando! :)))
    "Erea" ... incearca cu "era"
    "Inafara" se scrie dezlegat "in afara"
    "Cicale" ... "cicaleasca" suna mai bine
    In plus, cuvintele vulgare, desi pot parea "cool", ar fi bine sa fie evitate, eventual inlocuite cu sinonime subtile: "cur"... "parte dorsala", "fund", etc. Sensurile figurate si argoul (acesta din urma riguros intre ghilimele!), pot sa faca, de asemenea, efect "colorat", mentinand limita bunului-simt. EX: "pupa", "posterior", "sut", samd.
    Cu sintaxa e mai complicata povestea... astept sa vad daca dai berea, dupa care mai vorbim... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. intradevar acolo am gresit,probabil si oboseala isi spune cuvantu,dar sa trecem peste scuze.Eu nu vad cuvinte vulgare,pentru mine nu exista deoarece:cur=fund=posterior care duc la aceeasi imagine.Nu exista cuvinte vulgare exista doar cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  15. pe viitor voi incerca sa fiu mai atent la ortografie:)

    RăspundețiȘtergere