Valea Prahovei, aglomeratie mare

Pe Valea Prahovei, e aglomeratie mare astazi. Multe masini, aglomeratie si agitatie mare. Lumea se grabeste catre case, mai ales spre Bucuresti si Ploiesti pe drumul national 1, dn1.
Am trecut de Brasov, dar ce e interesant, e ca desi era o coada de vreo 7-10 kilometri incepand de la iesirea din Sinaia, si inca o coada foarte mare in Busteni si Predeal, politia romana era la datorie si din cate am vazut reusea sa fluidizeze traficul. Masinile de deszapezire erau si ele la datorie, pana la Brasov. Dupa Brasov, vremea a ramas la fel, drumul e circulabil, cu mazga si poate polei, deci circulati atent daca aveti drum pe culoarul Mures - Bucuresti. Suntem la aproximativ 135 km de casa prin Padurea Bogatii.

Ne-am oprit sa facem poze, sa punem lichid de parbriz, va scriu mai multe de acasa de la pc.

Later edit: Am ajuns acasa cu bine, dupa ce era sa murim de cateva ori din cauza unor dobitoci (pentru ca nu-i pot numi altfel pe cei care depasesc in situatii periculoase, fara sa se asigure, punand viata altora in pericol - acesti oameni ar trebui sa ramana fara carnet, si fara dreptul de a mai conduce vreodata) care au depasit de voie de nevoie, fara a fi nevoie doar de dragul de a depasi. Sunt fericit ca am ajuns acasa, o sa aleg nist epoze si le voi pune pe blog sa mai vedeti si voi cate ceva din scurta mea vacanta la mare de Anul Nou !

aglomeratie, alexandru hategan, Brasov, Busteni, cod, deszapezire, galben, munte, politia, predeal, sinaia, zapadaaglomeratie, alexandru hategan, Brasov, Busteni, cod, deszapezire, galben, munte, politia, predeal, sinaia, zapadaaglomeratie, alexandru hategan, Brasov, Busteni, cod, deszapezire, galben, munte, politia, predeal, sinaia, zapadaaglomeratie, alexandru hategan, Brasov, Busteni, cod, deszapezire, galben, munte, politia, predeal, sinaia, zapadaaglomeratie, alexandru hategan, Brasov, Busteni, cod, deszapezire, galben, munte, politia, predeal, sinaia, zapada

3 comentarii:

  1. io nu înțeleg de ce nu merge lumea cu trenul. știu că este aglomerat, cu coate-n cap, cu stat prin lavoare, peste valize dar așa este numai la întoarcere. sincer aș prefera trenul mersului cu grădinița.

    RăspundețiȘtergere
  2. despre depășiri așa este, depășesc pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate de îngheți tu la volan și te rogi pentru sănătatea și norocul lui că să rămâi și tu întreg ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asa cum spui selena... te rogi sa faca depasirea ca sa nu mori si sa scapi... nu mi se pare normal... Nu intr-o tara care pretinde a fi locuita de o populatie civilizata !!!

    RăspundețiȘtergere