Visul poate deveni realitate!

Titlu: Visul poate deveni realitate!
Autor: BADEA M.
Articol: Inca din frageda pruncie "visam cu ochii deschisi" la diferite aspecte materiale, profesionale, sentimentale pentru viitorul nostru. Baieteii isi doresc sa aiba masinute, tot felul de arme de razboi sau razboinici, lucruri legate de tehnica, sa devina politisti, aviatori, medici, avocati, etc, fetitele isi doresc papusi, lucruri mai feminine, se vad mirese si se gandesc la cum o sa arate rochia lor cea alba si multe altele.
Extrapoland la zilele noastre, in vremurile acestea destul de grele, oamenii care pot constientiza faptul ca viata este o continua lupta pentru realizarea viselor din copilarie sau adolescenta si nu numai, unii oameni reusesc sa isi realizeze aceste vise printr-o energie mobilizatoare izvorata din dorinta de a avea, de a obtine.
Inainte de puterea gandului, puterea reprezentarii mentale, trebuie sa existe aceasta energie fantastica numita: DORINTA.
Degeaba visam cu "ochii deschisi", ne dorim sa traim bine, sa avem o bunastare materiala decenta, sa intalnim marea dragoste a vietii, sa ne realizam atat pe plan profesional cat si social, daca nu ne dorim acest lucru.
Pentru acei care cred ca puterea gandului este primordiala fata de DORINTA, cred ca mai trebuie sa mediteze la aceasta concluzie. O dorinta puternica, din toata fiinta umana, intarita de o reprezentare mentala printr-o vibratie pozitiva a gandului, vor reusi sa obtina ceea ce isi doresc.
Asadar, nu subestimati aceasta forta mobilizatoare numita "DORINTA", si printr-o putere a gandului dirijata convergent spre scopul tintit, va va aduce multe satisfactii atat materiale cat si sufletesti.
Ca o concluzie, DORITI-VA CU PUTERE!

BADEA M. http://arenavietii.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu