vodafone





Sunt în reţea de mulţi ani. De vre-o 5-6 ani. Sau mai mult. De pe vremea când exista connex-ul. Am fost verde. Sunt roşu acum. Roşu şi de nervi, privind sictirul şi dezinteresul celor de la vodafone. De mai bine de trei luni de zile, îmi folosesc telefonul mobil (abonament) doar pentru a face poze. Degeaba îmi plătesc facturile, nu pot să sun. Pot doar să fiu sunat şi să trimit mesaje. Dar nu pot să iniţiez nici un apel, indiferent de reţea. O voce suavă îmi spune în receptor că accesul acestui număr la reţea este blocat. Sau nu îmi spune nimic, de la caz la caz. Pe ce motive? Cred că numai fantasticul vodafone ştie. O fi factura mea prea mică şi s-au gândit că nu merită să mai folosesc reţeaua lor?  Au ceva personal cu mine? Sau pur şi simplu îi doare în pulă de clienţii lor? Au deja prea mulţi clienţi şi nu îi mai interesează dacă pierd încă unul? Azi am fost, iar, să îmi plătesc factura. La un magazin vodafone.Fătuca de acolo, a încercat să mă ajute, dar degeaba. Nu apare nici o restricţie pe numărul meu de telefon, dar nici nu a putut remedia problema.




 
 E păcat că o firmă atât de mare îşi bate joc de clienţii ei. Clienţi care îi aduc bani, clienţi care le dau să mănânce, clienţi de pe spatele cărora au crescut mari.
 
 Mai am câteva luni de contract cu ei. Apoi ...pa pa fucking vodafone. O să migrez spre altă reţea, probabil una cu mii de minute. Din simplul motiv că vodafone sucks. Din simplul motiv că după atâţia ani de zile, vodafone mă dezamăgeşte. Din simplul motiv că vodafone is shitting on me. vodafone - o reţea de căcat.
 
 Întrebare: merită să fac o plângere la protecţia consumatorului? Sau ar trebui să le cer daune pentru faptul că nu m-am putut folosi de serviciile lor?

5 comentarii:

  1. Subscriu la comentariul de mai sus. Total neprofesionisti ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Renunta! de ce sa-ti faci nervi cu ei?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot sa-ti respect parerea in legatura cu respectivul operator. Insa bannerele sunt de cel mai prost gust posibil, simplul fapt ca sunt in engleza nu atenueaza asta cu nimic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca in limba rusa ar avea mai multa rezonanta serviciile lor. (voda = apa)

    RăspundețiȘtergere