Gestul unor ROMÂNI ce simt româneşte (II)

...

Scriam acum câteva zile despre gestul unor compatrioţi de-ai noştri care, sătui de imaginea proastă pe care o are ţara noastră în presa occidentală, au trecut la acţiuni radicale. Iată că gestul lor a fost repetat! După site-ul publicației britanice "The Daily Telegraph", hackerii români au făcut o nouă victimă, site-ul francez ”Le Monde”.

Câteva dintre paginile site-ului au fost înlocuite, pe 19 aprilie, cu imaginea unui steag al României şi cu un mesaj: "Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest, sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Ţiganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiti despre compatrioţii nostri nu mai folosiţi expresiile “Ţigani Români”. Noi v-am respectat Franta, voi ne veţi respecta ROMÂNIA!
R.N.S. VEGHEAZĂ pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite."




Dacă în cazul atacului asupra ”The Daily Telegraph”, R.N.S. le-a dedicat britanicilor o piesă de Gheorghe Zamfir, francezii au avut ocazia să-l asculte pe Tudor Gheorghe, cu piesa ”Au înnebunit salcâmii”.






Mai multe puteţi citi pe http://ziyati-fcrb.blogspot.com





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu