:: Jurnalul unei pitipoance

Titlu: Jurnalul unei pitipoance
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com/
Articol: Ne-a fost semnalat jurnalul unei pitipoance. E foarte frumos si plin de fine atentionari.

http://jurnaldepitipoanca.wordpress.com

"Te distrezi cu mine. Dar pentru asta ma ….platesti. :) ) Stiu ca pentru tine este foarte, foarte probabil sa fiu doar asa, distractie pentru ceva timp. Imi pare rau ca… s-a intamplat sa te si plac. Dar asta e. Sunt a ta. Dar pur si simplu nu pot sa fiu "distractia ta" numai asa, deoarece te plac si deoarece si tu ma placi. Nu sunt asa de mica si de proasta sa o fac pe gratis. O fac pe… bani. :) ))Uite ca pot. "

Nu esti asa de mica si de proasta ca sa o faci gratis? pffff....inseamna ca esti mai mare...
Nu am nimic impotriva faptului ca o faci pe bani dar trebuia sa pui si tarifele. Adica sa stie omul la ce se baga. Avand in vedere ca e criza o faci si pe bonuri de masa sau mancare?
Serios ca este o idee buna. O ora de sex pur pe o oala de tocanita (cu afumatura) sau sex oral pe un sac de cartofi de doua kg. Ce zici?
Inca una, inca una. Sex total pe doua bidoane de Domestos si un bax de Axion. Te-am prins aici?:D

"Ma uit la filme si filtrez cu necunoscuti de la sute de mii de mile departare pe messager . Ce sa fac daca cei din jur sunt ..asa cum sunt. Comunicare interculturala. Ar trebui sa incep sa ma schimb eu. Sa fiu mai maleabila."

Filtrezi???? Ce filtrezi draga mea?:))))
Nu vrei tu sa spui flirtezi? offff
Amintiri....


"Ma vad pe mergand pe strada, simt ca timpul sta in loc si ma vad aceiasi fetita de 10 ani ce coboara metru cu metru strada prafuita."

Acum te- ai marit si esti mandria familiei. Ai devenit prafuita ca strada. Centura nu e curata mereu si buna de tavaleala. Pasiunile implica riscuri. Pitipoanca recunoaste pana la urma ceea ce banuiam toti.

"In mintea mea e liber . Nu gasesc altceva in afara unui spatiu imens, imens si gol. In care nu este nimic. Am uitat. Exista o usoara durere de cap uneori. p. s. Nu am nevoie de mila. Mila pentru ce ?Sunt ceea ce sunt. :) Sunt o printesa si raman printesa… chiar si in noroi. Sunt pitipoanca daca trebuie sa fiu. ;)E jurnalul meu pana la urma, nu?"

Descrierea ei se regaseste in AMU prezentat la Guerrilla.

"Pitzipoanca de companie (Siliconatus felina)

Poate cea mai raspandita specie din fauna urbana, pitipoanca de companie se distinge usor in peisaj, numele vorbind de la sine despre, apucaturile speciei.

Superficiala, stridenta si opulenta, ea se va afisa intotdeauna in drepata unui "Marlan de Dorobanti" sau a unui taran de mol. Fiinte nocturne de tip club, poarta de a lungul zilei, indiferent de conditiile atmosferice, ochelari de soare, mari si negri, pentru protectia ochilor. Aflate permanent in cautarea hranei, au in dotare genti mari si scumpe de marca evidenta, necesare depozitatii acesteia.

Sunt fiinte communicative, telefoanele mobile devenind de a lungul vremii o prelungire fireasca a urechii. Le place sa apara la televizor, unde sa vorbeasca despre orice. Visul lor este ca, macar o data in viata o cunoscuta revista de poze, sa le publice fotografia si sa le laude pentru preturile exagerate ale vesmintelor si accesoriilor. Apelativul, "HAI FATA" este cel mai utilizat in comunicarea verbala."
--
Visitor Ip: 95.76.19.0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu