LEMURIA - O REALITATE ZGUDUITOARE - 6

OAMENI CU COADA
Oamenii cu coada sunt printre noi. Nu-i niciun secret aici. Desigur ca va veni si momentul in care veti afla uluitoarea dezvaluire asupra lemurienilor. Pana atunci insa, mai strangem inca putin latzul si ne indreptam atentia asupra acestor fapte stranii, cel putin pana in prezent, dar care isi vor gasi  intr-un final explicatia. Ce stiti  despre oamenii cu coada? Stiati de pilda ca in lume au fost inregistrate si studiate din punct de vedere medical pana in prezent circa 100 de astfel de cazuri? Sunteti cumva vreunul dintre voi in situatia de a se fi nascut cu o coada? Mai stiati de exemplu ca nicio maimuta antropoida fie ea gorila, cimpanzeu, orangutan sau gibon nu a fatat pui cu coada? De ce omului, considerat de catre darwinisti ruda primatelor mari, nu mici, iar de catre creationisti, lucrarea lui Dumnezeu, trebuie sa i se intample o astfel de situatie, neplacuta?  In fond cine si-ar dori de sotie sau de sot, o femeie sau un barbat cu coada? Si fenomenul nu s-a inregistrat doar la tipul caucazian, ci si la alte rase umane. Sa fie o simpla anomalie genetica cum ar zice creationistii sau un atavism cum s-ar exprima darwinistii? Sa fie lucrarea diavolului sau a lui Dumnezeu? Sau un lucru firesc, natural? Greu de spus. Pana in prezent cercetatorii, geneticieni si medici nu au gasit inca nicio explicatie plauzabila si dincolo de faptul ca au constatat o pozitie particulara a osului sacrum care permite coccisului sa iasa mult din corpul omului si de el sa mai atarne si o coada, in rest....tacere. Desigur, exista numeroase cazuri cand oamenii prezinta o coada nevertebrata formata doar din muschi, vase de sange si nervi, dar sunt si altele in care coada este cartilaginoasa si mai exista foarte multe cazuri de cozi formate de pana la cinci vertebe. Supozitia neabsorbtiei cozii embrionului uman in interiorul corpului fetusului pe masura cresterii lui pana la a opta saptamana de viata intrauterina, ramane deocamdata la stadiul de ipoteza.

Chandre Oram  - Hanuman
Cele mai spectaculoase cozi sunt considerate cele de 30 de cm - caz inregistrat in Indochina si de 33 de cm inregistrat in India, respectiv cazul lui Chandre Oram.  Cazul Oram este de-a dreptul spectaculos, caci el s-a nascut de ziua lui vorba lui, George Stratan adica a zeului hindu Rama iar faptul ca avea si coada l-a facut dintru-nceput un om sfant, venerat de hinduistii din toata lumea, caci a fost recunoscut ca reincarnare a lui zeului Hanuman - Regele Maimuta, prietenul lui Rama, despre care am mai vorbit in articolul anterior. Desi medicii i-au propus, el nu doreste sa i se taie coada, caci pe de o parte l-ar costa prea mult iar pe de alta, ea reprezinta obiectul adularii de catre cei care il venereaza si care se inghesuie sa i-o atinga, pentru ca, zic ei, se vindeca de diverse boli.
 A doua reincarnare a zeului  Hanuman este mult mai tanar, s-a nascut in 2001 si-l cheama Baaji, numele provenind tot de la Regele Maimuta , Baaji fiind a doua sa fata. Acum este doar un copil, de aceea el are o coada doar de 10 cm.

Surse foto: creationtips, wikipedia, myspace, creatio-vs-evolution,
 Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu