LEMURIA - O REALITATE ZGUDUITOARE - 7

TABLITELE DE SMARALD ALE LUI TOTH 
Cele 12, dupa altii 15 tablite de smarald lasate de zeul Thoth, alias Hermes Trismegistus, alias Mercur, mostenire posteri(ori)tatii au disparut, intocmai ca cele ale lui James Churchward. Exista o intreaga literatura ezoterica legate de tablitele de smarald verde si povestea Atlantidei. Indiferent cate tablite au fost am gasit pe noua site-uri ezoterice romanesti, urmatoarea descriere identica a lor: 
"Sunt 12 tablite din smarald verde, facute dintr-o substanta transmutata alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element si substanta. Mai exact structura atomica si celulara fiind fixa ea nu permite nici o schimbare. Din aceasta cauza tablitele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlanta. Acestea reactioneaza la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeste, eliberand vibratia mentala asociata in mintea cititorului. Tablitele sunt prinse intre ele cu inele facute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tija din acelasi material.  Pe intelepciunea continuta in aceste tablite se bazeaza misterele stravechi. Pentru cel ce citeste cu mintea si ochii deschisi, intelepciunea personala se va multiplica de 100 de ori." 
  Ultimul om care a vazut 15 tablite in loc de 12 despre a caror existenta se vorbeste astazi ca despre Mos Craciun a fost un anume mason Dr.Maurice Doreal a carui identitate reala nu se cunoaste public, care a avut ca sarcina in anul 1925 din partea Marii Loje Albe, in legatura cu Sacerdotiul Piramidelor sa gaseasca tablitele de pe unde se ratacisera si sa le predea Sacerdotiului. Dr. Maurice Doreal s-a conformat intocmai ordinelor si instructiunilor primite. Nu se mai stie cine a fost primul ezoterist care le-a vazut, chiar asa inexitente cum sunt ele astazi, le-a analizat si a stiut exact din ce sunt facute si a scris textul de mai sus dar in orice caz, oricine ar fi facut-o trebuie sa fi fost o somitate in materie de alchimie, de a fost luat cu copy-paste de toata lumea ezoterofila, pentru ca din punct de vedere strict chimic, descrierea lor este o aberatie stiintifica. Parerea mea! Citind cu discernamant si fara sa am pretentia ca ma pricep la chime, am tras concluzia fireasca ca sunt din smarald verde, chiar daca alte culori de smarald nu exista, ca de fapt nici smarald original n-ar prea fi.... pentru ca provin dintr-o substanta necunoscuta, transmutata alchimic, dar de fapt vorbim de smarald, care totusi nu mai are proprietatile chimice ale smaraldului, pentru ca in afara de atomi are si celule, deci este un smarald viu, care contrazice legile fizicii privind ionizarea, ceea ce inseamna ca, culoarea verde este intrinseca si nu provine de la ionii de crom si vanadiu pe care ii are incorporati si care ii dau culoarea verde. Nu m-am hotarat daca culoarea verde provine de la clorofila sau de la niscai extraterestrii verzi. Dar desigur ca nu este necesar ca totul sa aiba o explicatie logica, pentru ca daca folosim doar trei cuvinte cheie si anume: metafizica, transmutanta si alchimie, totul devine posibil in universul uman vazut si nevazut si atunci orice rahat se transforma in bici si pocneste. Expertul in tablite ezoterice, Dr.Maurice Doreal alchimist si poliglot, a recunoscut imediat limba atlanta caci le-a facut si o traducere a 13 dintre ele. Continutul plin de secrete si de invataminte atlante si ezoterice  a celor 12 tablite, foarte interesant de altfel, il puteti citi "cu ochii deschisi" sau descarca de pe "buricul pamantului" . Sfatul meu este sa cititi mai intai cu ochii inchisi si dupa aceea sa recititi cu ochii deschisi ca sa puteti face diferenta. Inteligenta vi se va multiplica de 100 de ori. Satisfactia este garantata iar daca cumva se multiplica doar de 99 de ori si nu veti fi multumiti, banii inapoi nu vi se vor da, pentru simplul motiv ca ati primit fara plata! 
Chiar daca Dr. Doreal a tradus si interpretat si publicat in 1930 doar 13 din cele 15 tablite, exista totusi unele pareri de ezoteristi avizati pe unele site-uri care se opresc cu dezvaluirea continutului doar la primele 10, autorii sustinand ca ultimele doua tablite ( din 12 iar nu din 15) privind divinizarea lui De Trei Ori Mare, recte Thoth si Secretul Secretelor, nu trebuie cunoscute, caci sunt adevaruri atat de mari, de grave, de secrete si de periculoase pentru omenirea intreaga, incat ar sminti intr-o clipa pe orice neinitiat care s-ar apropia de ele. Cineva totusi le-a tradus si pe acelea. Cine? Mister... !!! Cat de atlante ar fi ele, cunostintele de pe tablite apartin civilizatiei primordiale care a generat civilizatia atlanta asa ca, daca urmariti insiruirea de articole de pe 100Ro despre Continentul Mu, zis si Lemuria, veti ajunge inevitabil la aceeasi concluzie absolut fireasca, aceea ca zeul egiptean Thoth desi era atlant, cunoasterea pe care a detinut-o si pe care a daruit-o oamenilor ascunzand-o bine de ei in Sala Amenti de sub Marea Piramida era lemuriana. 
va urma Marea Dezvaluire


Sursa foto: antet, iluminare, Thoth

6 comentarii:

  1. Înainte de a comenta, te rog frumos, spune-mi dacă e posibil şi acceptabil dptdv, de unde ai imaginea aceea cu omul înconjurat de lumină. Cel care stă cu braţele deschise. Şi dacă pe lângă imagine, acolo de unde ai luat-o, există şi ceva indicii despre ce reprezintă. Asta îmn măsura în care nu e decât un desen şi atât.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Irishorule,
    Eu sunt un tip care imprumut nu iau cu japca. Vezi ca dedesubt am scris sursele foto, asa ca da te rog clic pe iluminare. Este dintr-un site italienesc.
    E adevarat cred si ce zice Sorin, ca si Hailanderul tot de pe-acolo s-o fi inspirat dar scenaristul nu recunoaste. Fotiografia era atat de frumoasa si sugestiva, incat nu m-am abtinut, dar m-am gandit oleaca daca s-o pastrez pentru articole de zile mari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorine,
    sa stii ca asta a fost si prima mea impresie cand am vazut poza. Totusi.... cu toata propensiunea mea catre aducere in derizoriu a chestiunilor serioase, ca exercitiu de smerenie evident:), poza releva niscai adevaruri adevarate de care sunt constient. Nici invataturile lui Thoth nu sunt oarecare, de aceea nu m-am atins decat de coaja, ca de obicei si am evitat miezul. Aceste invataturi reprezinta biblia ezoteristilor. Chiar merita citite. Vezi ca le-am postat pe buricul pamantului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dane, dupa Von Danikken, "Tablitele de Smarald" a fost una dintre lecturile mele de referinta. Pe vremea cand erau marfa rara, si unele si altele. Din pacate, nu suntem inca in grad de a intelege nici a zecea parte din aceste texte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa citesti de 100 de ori ca sa poti intelege... trebuie ceva aparte pentru a intelege... o minte deschisa care sa vada dincolo de tezt...

    RăspundețiȘtergere