Mops caine de vanzare la oferta !!!

Avem un caine de vanzare rasa Mops la Oferta !!!


alexandru hategan, catel, catei, mops, oferta, vanzare,  caini de vanzare, catei de vanzare, pui de caine, pui
Mopsul este un caine de companie foarte agreabil, deosebit de inteligent, foarte jucaus, vesel, sociabil si fidel. Desi sunt foarte afectuosi cu stapanii sai, acesti caini de companie, fata de persoanele necunoscute sunt distanti si chiar ostili.

alexandru hategan, catel, catei, mops, oferta, vanzare,  caini de vanzare, catei de vanzare, pui de caine, pui
GENERALITATI,CARACTER SI TEMPERAMENT
Mopsii sunt caini de incredere, maleabili, calmi in interior, sociabili, sensibili, cu un foarte dezvoltat simt al umorului, foarte afectuosi si inteligenti. Multi dintre ei sforaie.

Cainii din aceasta rasa se inteleg bine cu alti caini si animale din gospodarie, si, de asemenea, se comporta impecabil atat cu copiii, cat si cu musafirii. Nu uitati ca au nevoie de multa atentie si devin gelosi daca atentia stapanului se indreapta spre altcineva.

Acesti caini de companie trebuie dresati printr-o abordare blanda, prietenoasa. Sunt sensibili la tonalitatea vocii dumneavoastra, facand ca pedepsele severe sa nu fie necesare.

Cu toate ca este un animal de dimensiuni relativ reduse (talie: 30-35 cm., greutate: 6-8 kg.) mopsul este masiv, armonios, iar corpul sau are o musculatura ferma si binedezvoltata. Capul este larg, mare, rotund si brazdat de riduri largi si profunde.

alexandru hategan, catel, catei, mops, oferta, vanzare,  caini de vanzare, catei de vanzare, pui de caine, pui
Are fruntea foarte lata si stopul bine pronuntat.

Botul patrat si scurt nu se curbeaza inapoi.

Ochii au o expresie placuta si blajina, fiind mari si proeminenti, foarte luciosi, rotunzi si inchisi la culoare.

Urechile ii sunt atasate in sus, subtiri, mici, fine si catifelate. Din punct de vedere al formei, acestea pot fi de doua feluri: tip 'petala de trandafir' si tip 'nasture'.

Corpul este scurt si bondoc, cu pieptul lat si adanc.

Membrele sunt foarte puternice, drepte, de lungime moderata.

Coada prezinta asa-numita forma de tirbuson, incarligandu-se cat mai strans posibil spre sold.

Parul este fin, scurt, moale si lucios. Culoarea blanii variaza de la gri-argintiu, galben-roscat si pana la negru, toate varietatile prezentand zone negre, contrastante, bine conturate.

OFRTA !!!! MOPS - mascul de 8 saptamani, vaccinat si deparazitat, claitate deosebita cuCONTRACT DE GARANTIE, la pretul de 270 euro cu LIVRARE GRATUITA !!!
Pentru detalii contactati-ne la numarul de telefon 0766-356.258

3 comentarii:

  1. prea scump!
    cam 200 de lei ar cam trbui sa fie un mops sh in plus..... nush..... eu aut un mops de 3 anish nu gases dar mai bine ma duk sa kaut in magazine cai mai ieftin:P

    RăspundețiȘtergere
  2. caut....*
    in magazin sau moll e cam 300 de lei sh e mai avantagios...:P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere