Salariu "in rate"...

Luna asta, se pare, am trecut de la extaz la ... doua "agonii" in ceea ce priveste salariul... Daca la inceput m-am bucurat ca primesc o suma ceva mai mare, care urma sa mai acopere niste "gauri" (mai bine spus sa re-completeze rezervele in care incepeam sa intru in forta), dupa cateva zile constatam ca impozitul platit pe suma cuvenita era ceva mai mare comparativ cu ce platisem de regula pana acum... A doua zi dupa asta, auzind ca banii intrasera deja pe card, am incercat sa-i scot. Stupoare... Incercand sa-i scot pe toti (fie si prin doua... operatii de extragere), am primit raspuns din partea bancomatului ca... suma ceruta era prea mare fata de ceea ce era permis a se scoate intr-o singura zi de pe card. Ca atare, am reusit sa scot, in ziua respectiva, doar ... 2000 ron, restul salariului scotandu-l... abia a doua zi.
Ma intreb: daca as fi avut un salariu (venit lunar) de peste 2000 ron (in medie) pe zi... in cat timp as fi reusit sa-l scot si sa ma bucur de cheltuirea lui?

5 comentarii:

  1. Cred ca se rezolva cu un drum la ghiseul bancii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa cred şi eu.Cum cred că ,dacă ai 2000 ron salariu,nu ar trebui să te plângi aici că n-ai putut să scoţi.Drept dovadă,că ai acest salariu degeaba,nu te duce mintea prea mult.
    Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blindius,

    Mai baiete,
    Roag-o frumos pe doamna sa te ierte pentru ca ai fost magar. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, nu ma duce mintea prea mult. In loc de 6 ani de facultate de medicina, as fi putut face orice alta facultate mai scurta, dar cu posibilitate de a ma incadra in munca cu un salariu mai mare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, se poate rezolva cu un drum la ghiseul bancii, dar de ce sa ajung pana la ghiseu cand s-ar putea rezolva inca de la bancomat?

    RăspundețiȘtergere