:: Sintem in rahat pin a peste cap !

Titlu: Sintem in rahat pin a peste cap !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto: Aurora boreala.
Cu cit trece timpul, cu atit vad mai bine o putere divina care a facut ca pres. Mircea Goana sa piarda alegerile si sa ramina la volanul tarii tot Traian Basescu.
Nu pentru ca s-ar fi schimbat ceva in mersul spre dezastru al tarii si al poporului meu.
Dar prin continuarea la putere a lui Traian Basescu, cu gasca lui de infractori coborim in virtej pina la limita insuportabilului si asa se accentuaza trezirea noastra la realitate.
Numai asa ajungind cu rahatul deasupera capului si cu o mina ridicata deasupra lui, ne mai putem gindi la viitorul nostru. In aceea mina, in acel deget ridicat deasupra rahatului, va sta salvarea nostra a tuturor.
Abia atunci vom intelege cu totii si destepti si prosti ca nu mai este nimic de facut, daca pierdem si ultima sansa.Atunci cind ne v-a inunda rahatul si degetul pe care il vom tine deasupra, ca cel care se agata de un fir de pai. Asteptind ca pe o minune sa ne traga altii in sus. Dar greutatea noastra e prea mare, impreuna cu rahatul si un deget nu v-a reusi sa ne scoata la suprafata, nu v-a avea puterea necesara si se v-a rupe.
Asa ca alegea gastii de infractori, in frunte cu Traian Basescu eu cred ca este un pas bun inainte, pentru a ne trezi din amorteala asta nespecifica altor popoare, ci numai noua care am fost umiliti de conducatorii tarii de-a lungul a sute de ani, sau chiar o mie de ani de la venirea hunilor si asezarea lor in Ardeal.
Socotesc ca aceasta stare de disperare, este de bun augur pentru trezirea noastra.
Poate nu ma credeti dar, rahatul care ne ionconjoara si cit de curind pina peste cap, poate insemna Aurora noastra boreala.
Dar sa fim pregatiti din toate punctele de vedere, fizic, moral, psihic sa facem face vicisitudinilor, sa le stopam si sa ne fie invatatura de minte pentru generatiile viitoare, ca sa fim atenti cui dam haturile vietilor noastre si ale tarii, pe ce mina incap. Fiti curajosi daca nu pentru dvs., macar pentru urmasii dvs.
Atit am vrut sa va spun !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu