:: Rusine !!!!

Titlu: Rusine !!!!
Autor:: Odorica Ion
Articol: Cu fiecare zi ce trece ,vad ca soarta noastra care se pritoceste acum imi da dreptate.
E prea tirziu pentru noi. Faptul ca s-a ajuns pina in buza BAC-ului(singurul interes pentru guvernanti pentru a nu se amina), se vede clar si faptul ca nu exista unitate nici intre sindicate, nici intre partidele de opozitie.
Gata a venit vara care se zice ca, v-a fi cea mai torida din toata existenta consemnarii. Cine v-a mai putea face ceva ca atunci, toamna tirziu, nu se v-a mai putea aduna zeci de mii de protestatati.
Daca pina cum il consideram pe Alex.Atanasiu un fripturist, acum in calitate de opozant este tot mai virulent si afirmatia lui ca, tot ce traim noi este delirant, este si parerea mea cind ma uit la tv. parca delirez si eu.
Si in privinta doamnei T. patroana de firma de infrumusetare, care arata mai mare ca mine care sint cu 10 ani mai mare(si tratamentul meu a fost cu abur de ciorba), infatisare inacceptabila pentru mine, cind reprezint o firma de infrumusetare(pentru mine era contra reclama), ca la cencelaria unei scoli, aveau canapele si expresoare de cafea. Deturnarea discutiei la tv. impotriva profesorilor este incalificabila.
Nu vreau sa aduc aminte de anii 1950, cind in recreatie profesorii erau intre noi. Dar poate ca mai trageau cu urechea la ce povesteau copii de acasa.


Dar revenind la oile noastre, acum in situatia grava din tara se vede cu ochiul liber, cine vrea binele si cine vrea raul acestei tari.
Stiu ca mai devremne sau mai tirziu la institutiile internationale noi cei multi si umiliti, vom cistiga si ne vom primi banii inapoi care acum sint vitali pentru noi.Dar cine v-a ajunge sa ii recupereze, caci dreptatea va dura in jur de 4 ani la CEDO(spun din experienta). Anii acestia de suparare pe citi ii v-a baga in pamint, citi vor paraliza, citi vor plinge nestiuti de nimeni? Cite destine vor fi distruse. Citor tineri le vor fi distruse sperantele de viitor?Cine v-a plati pentru aceste nemernicii?
Asta a insemnat alegerea unui om care, ne-a distrat cu dansurile lui exotice cu prosterii prin infractiuni, a unei etnii. Ei vor face infractiuni in occident si o vor duce la fel de bine.
Tot ce vad la loc vizibil la tv. este cum s-ar spune, o minarie pusa la cale de politicienii momentului cu ajutorul unei gasti, violente prin minciuna si vorbe rele, care vor duce povara in viitor a vinovatiei lor. Acum s-au demascat !!! Numai cine nu gindeste nu vede !!! Gindesc ca repararea acestor abuzuri criminale se vor repara abia in zeci de ani, daca ne trezim acum in acest monent si fiecare zi de indiferenta conteaza.Uite ca doamna T,. o vad cit este de virulenta impotriva profesorilor, tocmai pentru a folosii profesorii ca paratrasnet, sa se indrepte minia poporului(mai ales a parintilor),asupra lor mai ales ca e in pericol BAC-ul.Si mai zicea ca o boala cronica grava o bintuie a doua oara in viata. Dar cu ultimele puteri slujeste coalitia de la guvernare .Rusine !!!!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://teodorapetrescu.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

10 comentarii:

  1. ptr. multi de pe forumuri .... unii gandesc ca un om DRESAT de un SISTEM CRIMINAL ... si ptr. cei care se tot cearta ... copacii nu au mandrie ura invidie ETC. incercati si invatati ceva de la NATURA nu va lasati dusi de valul SISTEMULUI PSIHOLOGIC CRIMINAL ! unii din politica incep sa invete ... TRIADA Rabdare Intelepciune Constiinta ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa 89 multi ROMANI neinstruiti Psihologic si Moral EFICIENT si CORESPUNZATOR au PICAT in CAPCANELE foarte bine INTINSE de catre ASASINI ECONOMICI din unele puteri STRAINE foarte bine INSTRUITI si CORUPTI de LUX DRESATI ETC. Acum fiecare Roman de bine va actiona dupa PUTEREA LUI PSIHICA si FIZICA ptr. a se face ORDINE in TARA ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. legile femosan ... se poate CERE iesirea tuturor oamenilor de afaceri din POLITICA si fiecare sa doneze din AVERE cat CONSIDERA ptr. a nu se continua cu acest GENOCID !

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ar disparea institutiile internationale ... la cine mai mergeti ? deci lupta reala este in RO. intre fiinte BOLNAVE dupa LUX si fiinte care vor sa traiasca in RO DECENT !

    RăspundețiȘtergere
  5. Prefer comentariile dvs. de multe ori alambicate pentru mine, in detrimentul comentariilor unor barbati, din America de Sud, mult prea temperamentali, dar alergatori de cursa lunga.Latinii nu se dezmint nici peste oceanul Atlantic.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Videanu ... 30 % din avere cand vei dona vom vedea mai in roz....

    RăspundețiȘtergere
  7. Romania si GENOCIDUL - Cel mai mare datornic către furnizorii de medicamente şi utilităţi este Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş cu datorii de 72,5 milioane de lei, urmat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, care a strâns datorii de 31 de milioane de lei şi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu datorii de 26 de milioane de lei. http://www.money.ro/servicii-medicale/topul-spitalelor-care-au-cele-mai-mari-datorii-afla-ce-spitale-urmeaza-sa-intre-in-insolventa.html#

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad zilnic la tv. tot felul de furturi, incit imi vine sa ma duc peste ei, sa le iau capul!! NU MA MAI INTARITATI !!!
    CU BINE,
    ODORICA

    RăspundețiȘtergere
  9. Parlamentul mai vrea DOVEZI ca SISTEMUL este la PAMANT si INEFICIENT ? CERETI INCHIDEREA lui ptr. a mai fi RESURSE in TARA asta unde mor romani din cauza SARACIEI , LUXULUI si IGNORANTEI celor care isi aseaza trupurile pe scaune in PARLAMENT si GUVERN !!! o tara fara PARLAMENT se poate RIDICA dar fara un GUVERN SOLIDAR si ALTRUIST NICIODATA !!! http://www.realitatea.net/caz-socant-la-slatina--un-baiat-de-9-ani-a-murit-dupa-o-banala-fractura-la-mana_715996.html

    RăspundețiȘtergere
  10. ODORICA mesajele romanilor vor inconjura toata planeta ... sistemele se vor schimba ... PRUDENTA !

    RăspundețiȘtergere