Tratament Hernie inghinala

Tratament hernia inghinala

Comunitatea medicala spune ca hernia inghinala nu se poate vindeca.Hernia inghinala trebuie operata.Hernia inghinala nu are medicament,se repara doar prin metode chirurgicale.Chiar credeti aceste prostii?

Hernia inghinala se poate vindeca fara metode chirurgicale,fara medicamente.

Va prezint mai jos metoda eficienta 100% pentru vindecarea herniei inghinale.Metoda functioneaza 100%, si aplicand cele scrise de mine in randurile de mai jos nu doar ca va veti vindeca hernia,dar va veti intineri si detoxifica organismul.

Pasul 1

Orice boala apare mai intai la nivel psihic.Deci in primul rand vei lucra la mintea ta.Pana cand nu iti purifici mintea,nu te vei putea vindeca.In primul rand trebuie sa accepti faptul ca hernia inghinala se poate vindeca.Daca nu crezi din suflet acest lucru,poti sa iti suni chirurgul,pentru ca acolo vei ajunge.Trebuie sa crezi cu adevarat ca tu ai puteri nelimitate,si sa crezi ca te vei vindeca,si trebuie sa excluzi din mintea ta optiunea metodei chirurgicale.NU VEI AJUNGE PE MASA DE OPERATIE.Lasa-i pe cei slabi in caracter sa ajunga acolo.Tu te vei vindeca doar folosind plante,produse naturale,si CREDINTA.

Pasul 2

Modifica-ti dieta!Daca vrei sa te vindeci,vei introduce in organismul tau doar ce bun si sanatos.Foarte multe legume,dar MAI ALES CEREALE INTEGRALE.Alege o zi din saptamana in care sa mananci doar cereale cu lapte.in aceea zi nimic altceva.de asemenea,in restul zilelor mananca in jur de 300-500 grame de cereale integrale(iti recomand cerealele cu fructe uscate "Musli" de la Kaufland,sunt cele mai bune).Cerealele contin FOARTE multe vitamine,minerale,si mai ales fibre.Cerealele au efect anticancerigen,si detoxifica organismul.De asemenea,tranzitul intestinal iti va fi imbunatatit.Poti sa incluzi in dieta si carne de pui,pe care o poti prepara dupa gustul tau.Iaurtul si ouale sunt de o sursa bogata de proteine,vitamine si minerale,asadar sunt recomandate.Foarte important este sa bei cel putin 2 litri de apa PLATA in fiecare zi.

Pasul 3

Cele mai importante elemente din tratamentul herniei inghinale sunt plantele medicinale.Ceaiul de cretisoara,traista ciobanului si coada calului este un adevarat miracol.Ceaiul trebuie sa fie foarte puternic,va trebui sa fie de culoare maro inchis,fara zahar.Se beau 5-6 pahare de 200 ml pe zi.De asmenea,pe umflatura(hernie) va trebui sa aplici cu o batista de unica folosinta tinctura de traista ciobanului din abundenta.Vei face acest lucru de 4-5 ori pe zi.

Pasul 4

Vei avea nevoie de un boost de aminoacizi,vitamine si minerale in organism,tocmai de aceea va trebui sa administrezi suplimente nutritive:


  • -Calciu-Zinc-Magneziu de la firma BioTech USA,este un supliment deosebit,care in afara de cele trei elemente minerale mai contine si aminoacizi importanti,cupru,siliciu(este foarte important in intarirea si regenerarea tesutului care sprijina intestinele),bor,coada calului,acid stearic,etc. Este foarte important sa luati acest supliment pret:26 ron
  • -Vitamina C Este foarte important sa luati acest supliment
  • -Glutamina (ajuta la intarirea si regenerarea musculaturii)
  • -Creatina (ajuta la intarirea si regenerarea musculaturii)
  • -Arginina (ajuta la regenerarea tuturor tesuturilor importante,stimuleaza secretia hormonului de crestere)
  • -Tyrosina
  • -Taurina



In timpul tratamentului nu vorbi nimanui despre hernie ta inghinala,nu te plange,si sa nu iti fie frica ca vei ajunge pe masa de operatie.Trebuie sa fii sigur ca te vei viindeca.TE VEI VINDECA 100%.

Dupa ce incepi tratamentul,la 2 saptamani vei simti efectele.Iar in 3-4-5 luni te vei vindeca,si il vei uimi pe domnul chirurg,care va spune ca nu este posibil asa ceva.




30 de comentarii:

  1. buna seara am fost si eu diagnosticata cu hernie inghinala mia spus ca ar trebui operata dar am facut si un ecograf la care doctorul de la ecograf mia zis ca nu e asa urgent numai mia dat ceai de matase de porumb si cozi de cirese ptr ca am nisip la rinichi iar colonul inflamat posibil de la hernie sa fie afectat dar mia dat duspatalin si sa vedem dupa 10 zile.dar nustiu ce sa fac sa nu ajung sa mi se stranguleze intestinele hernia nu se vede e undeva in zona inghinala sub osul pubian.nustiu ce e de facut ca deja am vechime de un an sa incerc cu plante medicinale?as vrea dupa sarbatori sa plk din tara si mi frica sa nu patesc ceva pe acolo .va rog un sfat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. salut ai avut hernie si te-ai vindecat cu acest tratament care este scris mai sus

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. a incercat cinneva aceast tratament? sunt curios de ce sunt sterse comentariile de catre administratorul blogului... corect ar fi sa vedem toate parerile atat PRO cat si contra.

    RăspundețiȘtergere
  7. salut am o hernie inghinala de 3 ani si acum sa mai marit nu am dureri deocamdata crezi ca as puta sa ma vindec cu astfel de tratament ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, eu m-am vindecat, poti si tu la fel. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti posta ce ai facut efectiv pt vindecare

      Ștergere
    2. te rugam spune mai pe anteles ce ai facut

      Ștergere
    3. pai spunene mai concret

      Ștergere
  9. Eu PE tata l am vindecat cu cretisoara si traista ciobanului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zim si mie cum ai procedat si cum avea tatal tau her se unflase

      Ștergere
    2. cum spune si noua

      Ștergere
  10. Eu PE tata l am vindecat cu cretisoara si traista ciobanului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate sa dati cateva detalii referitoare la modul cum ati folosit cretisoara si traista ciobanului?

      Ștergere
  11. buna ziua,
    nu am reusit sa gasesc in toate farmaciile mari din timisoara si nici in internet
    produsul BIOTECH-USA: calciu-zinc-magneziu,in combinatia prezentata de autorul tratamentului(cupru,siliciu,bor,coada calului,acid stearic).
    un mare ajutor ar fi concentratia produselor si doza zilnica,despre care
    autorul nu scapa nici un cuvintel.

    are cineva informatii mai detailate in aceasta directie?

    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara. as dori sa aflu si eu ceva concret in legatura cu tratamentul herniei inghinale, daca acest tratament da rezultate, si te poti vindeca, va multumesc, as dori sa mai scrie aici cineva care s-a vindecat cu acest tratament, VA MULTUMESC TUTUROR, SANATATE ! ASTEPT UN RASPUNS URGENT !

    RăspundețiȘtergere
  13. Oricum nu cred ca e nimic de pierdut sa incerci ceaiurile si compresele si sa mai amani cu 2-3 saptamani decizia operatiei (asta daca nu este grav). Sunt si ceva exercitii fizice recomandate (google it). Am sa incerc si eu tratamentul. Ar fi de apreciat daca cei care au incercat ar reveni si cu comentarii. Succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  14. merita citit si http://www.falconblanco.com/health/herniaexchange.htm#last%20update

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ZIUA! AM 39 DE ANI SI AS AVEA SI EU O INTREBARE LEGATA DE HERNIE DEOARECE ACUM 26 DE ANI AM FOST OPERAT DE APENDICITA IAR NU DEMULT DUPA CE FAC EFORT SIMT CA MA DOARE PUTIN MAI JOS DE APENDICITA ADICA MAI JOS DE OPERATIE TOT IN PARTEA DREAPTA SI PARCA E PUTIN UMFLAT. PUTETI SA-MI DA-TI UN SFAT CE POT SA FAC S-AU DACA PRINTR-UN TRATAMENT SE POATE REFACE CEVA FARA SA AJUNG IAR OPERAT DE HERNIE? VA MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara tuturor, pai nu ne-a spus nimeni daca acel tratament naturist a dat rezultate...asta dorim sa stim, daca este cineva care s-a vindecat sa scrie aici, va multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am urmat tratamentul cu succes, autorul acestui articol (100 Ro). Sanatate!

      Ștergere
    2. Tratamentul de baza apartine unei vindecatoare austriece Maria Treben (are o carte care se numeste Farmacia Domnului). Ma refer la tinctura de traista ciobanului, care se pune pe hernie si ceaiul de cretisoara, care se bea pentru intarirea musculaturii interne. Restul elementelor au fost adaugate de cel care recomanda tratamentul. Nu vad niciun rau in a CREDE cu tarie ca te vei vindeca. De asemenea, cerealele nu pot dauna si restul dietei. Nu stiu daca are atat de mare importanta de la ce firma sunt suplimentele si sa contina strict acele elemente chimice. E posibil ca persoana sa fie distribuitor al acestora si de aceea sa le recomande.

      Ștergere
    3. Tratamentul de baza apartine austriecei Maria Treben si se gaseste in cartea sa . Tinctura de traista ciobanului, care se pune pe hernie si ceaiul de cretisoara, care se bea pentru intarirea musculaturii interne.Restul elementelor sunt adaugate. Nu vad niciun rau, totusi, in a CREDE ca te vei vindeca, asa cum nici dieta nu poate dauna. Parerea mea este ca nu e obligatoriu ca suplimentele sa fie de la o firma anume. Poate ca cel care a publicat tratamentul e distribuitor al acelei firme.

      Ștergere
  17. Multumim pentru informatie, am sa incerc si eu acest tratament pentru ca nu am nimic de pierdut si daca o sa am rezultate va voi aduce la cunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Putem sa urmam acest tratament fara recomandarea unui medic fara probleme ? Va rog un raspuns. Va multumesc ! Sanatate multa la toata lumea !!! Sa fiti sanatosi dragilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. spune mai pe anteles te rugam

    RăspundețiȘtergere