:: Dreptul de a huiduii !!!

Titlu: Dreptul de a huiduii !!!
Autor:: Odorica Ion
Poza: pumn in ochi.jpg
Articol: Foto: luata de pe blogul Anti-Plicti-Blog(blogspot).Purtam zimbete si simbete.
In primele zile ale revolutiei filozoful Gabriel Liiceanu, ne-a uimit cu gindirea lui avansata. Atunci ne-a spus in nenumarate ori la tv.libera ca, ne-am cistigat dreptul de a huidui. Si ce a urmat? Ce este acum? Unde este acum folozoful? In simbria partidului totalitar de acum, greu digerabil. Filozoful impreuna cu un caricatural mic folozof Horia Roman Patapievici care este si la propriu si la figurat, demn de umorul negru al natiunii noastre. Si daca huiduim ce se imtimpla? Cind cel care a filozofat la revolutie, ca un mare adevar si un mare drept cistigat? Unde este el acum? Tinundu-se de minuta ca doi oligofreni bantuiesc prin palatul Cotroceni emitind in copntinuare stupizenii, pentru a fi pe plac lui Zeus? Cit de jos au ajuns ? Care sa fie logica acestor atitudini, mai ales al lui H.R.Patapievici care in spiciul sau din presa, vrea pedepsirea tv.de stiri, de parca a descins din filmul comici vestiti ai Romaniei. Ei mai ales vor ramine ca o plaga a intelectualitatii no!
astre ajunsa prostituata de lux a presedintelui. Cum se schimba slugarnicia ? Banul este totul, le intuneca si mintea si sufletul.
Eu nu ma mai uit la tv. la ramolitii, care apara drepturile pensionarilor, sau la anumite emisiuni in care apar personaje detestabile, care numai prin prezenta lor te dezgusta.
Nu m-am uitat la emisiunea Gabrielei V.Firea caci am vazut de la inceput ca, este invitat si Cristian Boureanu, un produs ilustrativ, din ce au facut politicienii din tineri. Figura lui dispretuitoare, cu sprincenele ridicate, aruncind buza de jos in laturi din cind in cind,In semn de dispret profund, nu mai spun turuiala fara nici o legatura a poeziei care a fost pus ca o spuna, cu orice pret. Asa ii cere stapinul. Reinvierea lui de la secad-hend dupa alegerea presedintelui putindu-l sa pupe in fund, pe nasul lui min.de finante alt ramolit, care i-a suflat tinara mireasa, dovedeste acest lucru ca ipocrizia si mirsavi, merg mina in mina. Nu stiu cu ce nemultumiri a ramas D-l C. Boureanu dar stiu ca a amas cu o boala de nervi prin fixul cu amanta. Cind nu mai are argumente la tv. in direct acuza anumite doamne ca au amanti.
Cred ca sa stricat la cap, ca si eu ma mir cum de l-a schimbat pe el mireasa, cu un ramolit ca S.Vladescu? Dar in dragoste caile sint incurcate. Ce calitati ascunse sa aiba Vladescu? Ca nici macar in materie de finante nu se vede nimic. Aici il cered ca are un fix cu amantele, dar sa fie tinut secret acasa nu la tv. in direct.
Ce exemplu avem dupa revolutie la tinerii nostrii, la filozofii poporului nostru.
Totul a esuat intr-un fiasco total si societatea romanineasca se afunda tot mai mult in debandada, anarhie si mai avem sa traim si falimentul tarii, ca sa fie tacimul complet. Iar cred ca v-amn plictisit, dar consider ca este de datoria mea sa atrag atentia asupra faptului ca, ce s-a ales de nazuintele noastre la revolutie. Chiar filozofii si tinerii sint ca niste infractori de mina a saptea, care prin mirajul imbogatirii rapide si-au tradat in primul rind idealurile lor, apoi ale noastre. Domnule Octavian Paler avem acum nevoie mai mult ca uricind de verticalitatea si demnitatea ta! Apara-ne daca poti de acesti imnpostori.Cind lui G.Liiceanu i se apleaca de atita democratie, se ia de Strul(Ivanciuc).
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu: