Moţiunea a fost respinsă.. Guvernul Boc IV rămâne în funcţie!

...


Moţiunea de cenzură depusă de Alianţa PSD + PC, intitulată "Opriţi genocidul social!", a fost dezbătută astăzi în plenul celor 2 Camere. După o şedinţă care a durat mai bine de 6 ore, moţiunea de cenzură a fost respinsă. Potrivit procesului verbal citit de la tribuna Parlamentului, 228 de parlamentari au votat "pentru" moţiunea de cenzură, în timp ce 197 au votat "împotrivă". Pentru ca moţiunea să fi fie adoptată erau necesare 236 de voturi "pentru".

În urma eşecului moţiunii, guvernul Boc rămâne în funcţie, iar măsurile de austeritate pentru care şi-a angajat răspunderea urmează să fie aplicate (tăierea pensiilor cu 15% şi a salariilor cu 25%).



sursa: ironic.ro


Cel puţin cinci deputaţi PDL şi respectiv UNPR au votat în favoarea moţiunii de cenzură. Teo Trandafir şi Tudor Ciuhodaru au votat marţi în favoarea moţiunii de cenzură a Opoziţiei, ei fiind aplaudaţi la scenă deschisă de către parlamnentarii PSD şi PNL. Teo Trandafir a arătat sălii bilele înainte de a le introduce în urne, ea votând "pentru" adoptarea moţiunii. Mai mult chiar, Trandafir s-a întors către băncile Opoziţiei şi a mulţumit pentru gest, fiind ulterior îmbrăţişată de social-democrata Aura Vasile. Tot pentru moţiune au votat şi deputatul Silviu Prigoană, independent afiliat grupului PDL, Daniel Oajdea, propus spre excludere din PDL şi Ioan Munteanu, vicelider UNPR.



sursa: videonews.ro

Felicitări Teo Trandafir pentru curaj şi onstitate! Felicitări!



Continuarea o puteţi citi "la un pahar... de vorbă..."!



2 comentarii:

  1. Si chiar daca motiunea trecea... cine ne-ar fi garantat ca nu ar fi urmat un guvern Boc V???

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vedem cati sunt drogati ....unii sunt terorizati …acum se desfasoara - se numeste RAZBOI chimic si psihologic …. ce spuneam ….http://saccsiv.wordpress.com/2010/06/18/controlare-prin-sodomizare-si-umilire-sexuala/#comment-37275

    RăspundețiȘtergere