:: 'NATURALLY I'M NATURE' - 16-26 iunie- Sfantu Gheor

Titlu: 'NATURALLY I'M NATURE' - 16-26 iunie- Sfantu Gheorghe, jud. Tulcea
Autor:: Alina Sfabu
Poza: Creative_nature_1.jpg
Articol: In perioada 16-26 iunie, Asociatia SPACE SHEEP va derula proiectul 'NATURALLY I'M NATURE' finantat de Comisia Europeana prin programul 'Tineret in Actiune' - sub-actiunea 1.1 Schimburi de tineret. Proiectul va avea loc in locatilatea Sfantu Gheorghe, jud. Tulcea si va reuni un numare de 26 de participanti din Spania, Bulgaria, Turcia si Romania.
NATURALLY I'M NATURE vrea sa reaminteasca oamenilor despre legatura lor pierduta cu natura. Ne propunem sa ridicam gradul de constientizare asupra acestei probleme globale si sa incurajam tineri din diferite culturi sa actioneze, aducand o contributie pozitiva in comunitatile din care fac parte.
Activitatile se vor desfasura in natura si vor cuprinde ateliere artistice: teatru, muzica, expresie corporala, arte plastice, multimedia, jocuri de cautare si orientare in natura, iar tinerii vor fi implicati activ in realizarea unui spectacol care va avea ca tema legatura om-natura. Acest spectacol va fi prezentat in cadrul comunitatii din Sfantu Gheorghe pe data de 25 iunie. De asemenea vom organiza un flash-mob cu mesaj ecologic in Bucuresti pe data de 26 iunie.

Alte rezultate ale activitatilor vor fi realizarea unei expozitii foto si a unui scurt film realizate in cadrul atelierului de multimedia si avand ca tema principala natura. De asemena vom tipari o brosura cu basme si legende din Spania, Turcia, Portugalia si Romania care va fi impartita gratuit unei comunitati de copii dezavantajati social de la Valea Plopului, judetul Prahova.

Proiectele de acest gen sunt experiente unice. Fiecare dintre noi ar trebui sa stie ca poate participa la un astfel de eveniment finantat de Uniunea Europeana.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la flash-mob-ul din 26 iunie. Vom reveni cu detalii despre locatie

Visitor Ip: 188.26.238.97

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu