:: Sustine Romania

Titlu: Sustine Romania
Autor:: http://derscanu.net/referinte/cumpara-doar-made-in-romania/
Poza:
Articol: .....De ce sa cumparam produse romanesti? Ce se intampla daca cumparam produse romanesti?

Cumparand produse romanesti dam o sansa economie nationale. De exemplu nu vom mai cumpara creioane din Tailanda ci doar din Romania. In acest fel toata cererea de creioane va veni ca o mina de aur pentu fabricile romanesti de profil. Cu cat cererea va fi mai mare cu atat vor avea nevoie de mai multi angajati, si bineinteles, nici restructurari nu vor face. In primul rand va castiga patronul fabrici, care din profitul sau o parte o va da statului, o alta o va reinvesti si isi va opri si el ceva.
Fiind cati mai multi angajati in acest sector se va imputina somajul si implicit va creste forta de cumparare. Banii invartindu-se in Romania va aduce cu ei nu doar iesire din criza, ci si crestere economica.

Exemplul cu creionul se poate aplica la orice produs care se fabrica in Romania.

Avantaje serioase

Cu cat creste productia Romaniei cu atat vom servicii mai de calitate in toate domeniile, nu vom mai imprumuta bani de la FMI, sau alte parti.....citeste tot articolul pe www.derscanu.net

Visitor Ip: 92.86.92.180

11 comentarii:

  1. Foarte corect ! Nu am fi primii . Rigurozitatea nemteasca , seriozitatea englezeasca .... sunt caracteristici propagate de contaranii lor iar noi ii credem uitand de unde a plecat avionul cu reactie . Puteti afla si posta olimpicii internationali si premiantii de la Geneva ? Ar trebui sa predicam despre ei.
    Apropo de creioane: carbunele pt grafica produs prin Europa se obtine din tei romanesc vandut cu abnegatie la preturi mult sub piata de hoti sustinuti legal .

    RăspundețiȘtergere
  2. deja copiii tarii sunt AMANETATI ... va datai seama care a fost scopul CORUPTIEI si GENOCIDULUI in RO dupa 89 ...

    RăspundețiȘtergere
  3. legile femosan ... va voi da initialele unor cuvinte prin care se explica foarte bine ceea ce este mai ascuns ptr. cei nepregatiti PSIHOLOGIC - de ce si ptr. ce vedeti asemenea grozavii in POLITICA ROMANEASCA - nimic nu este INTAMPLATOR - cine afla cuvintele poate sa le dea pe blog sa vedem daca isi da seama de situatia ACTUALA ASCUNSA SI REALA ... INITIALELE SUNT : p a v p p m p a c n f a m , d - 14 la numar - daca nu le intuiti cuvintele le veti afla cand consider ca poporul va intelege ceva fara sa "EXPLODEZE" undeva ceva si sa se lase cu VICTIME !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. PARLAMENTUL si GUVERNUL - EFECTE ASUPRA CONSTIINTEI COPIILOR SI TINERILOR - DRESAJUL SUBTIL PSIHO - TERORISMUL PSIHOLOGIC si URMARILE LUI - ROBOTII UMANI PSI CARE INDEPLINESC ORDINELE CLARE de GENOCID - PUTEREA din SPATELE APARENTELOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. legile femosan ... guvernul si parlamentul se BAZEAZA pe MARILE MAGAZINE de HAINE si ALIMENTE din IMPORT !!! FARA ELE ACESTEA DOUA NU AU PUTERE sa JEFUIASCA si sa produca GENOCID ! - mecanismul este cunoscut ... alimente - EURI - BOLI ... haine import - SOMAJ mare la noi ... DECI SABOTAREA ECONOMIEI prin EDUCATIA si LEGILE date de GUVERN si PARLAMENT !!! SUCCES ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. legile FEMOSAN ... vizualizati urmatorul scenariu ... lumea sa cumpere alimente numai din PIETE si in general produse romanesti ... haine si masini la fel mai mult romanesti ... atunci veti vedea cum VOR PLECA din TARA TRADATORII si JEFUITORII pe rand ... STIU CE SPUN ! CAUZA si EFECT !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. DEZINFORMAREA UCIDE POPOARE INTREGI prin DIFERITE METODE SPECIALE !!! atentie la accidentele de MASINI AVIOANE ELICOPTERE MOTOCICLETE etc. - CONEXIUNI - STIINTA INFORMATIILOR si ANALIZEI etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. avertisment ... legile femosan ... sa va tineti copii departe mai ales de avioane si elicoptere ... stiu ce spun ... cine nu ia in seama avertismentul sa se astepte la ce este mai rau ptr. copiii lor in viitor ... consecinte psihologice si / sau fizice ...

    RăspundețiȘtergere
  9. daca BANII stau in BANCI normal ca in ROMANIA se vor BLOCA INSTITUTIILE STATULUI si ROMANII CRAPA !
    Pamanturile nu produc DESTUL ca banii STAU in BANCI ! cine vrea asta ? PARLAMENTUL si GUVERNUL sub HIPNOZA !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu conteaza cate partide avem ci OBIECTIVUL lor CLAR … RESTUL este TEATRU sau NESTIINTA … vreau sa – mi spuneti un partid care indruma TINERII pe un drum BUN ca deja BATRANII au prins toate tipurile de EDUCATIE … care partid sustine Romania ???

    RăspundețiȘtergere
  11. acum serios vorbind ... orice presedinte ar avea ROMANIA , fara ajutorul POPORULUI care face multe GAFE , consumand BOMBELE CHIMICE din alimentatie TRIMISE de ANUMITI STRAINI , cumparand haine din import ca innecatii si la COPII acestia devenind RASFATATI si NERVOSI , FITZOSI ETC. ... ia sa se comporte POPORUL ALTFEL ... exemplu sa nu mai intre in marile MAGAZINE cu PORCARII si CHIMICALE ... sa nu mai cumpere toate chestiile din IMPORT decat in cazuri EXCEPTIONALE ETC. ... sa vedeti ca vor PICA toate partidele POLITICE NESANATOASE pe rand ... MEDITATI putin la ce am spus si restul vine de la SINE .

    RăspundețiȘtergere