:: Deputatii Dan Pasat şi Bogdan Cantaragiu, clienti

Titlu*:Deputatii Dan Pasat şi Bogdan Cantaragiu, clientii la DNA
Autor:*:http://sictireli.wordpress.com/
Poza:
Articol*:Am atras aici atenţia de mai multe ori asupra unui personaj cel puţin contestat, să nu spunem dubios, ajuns în Parlamentul României prin filieră PNL Giurgiu, fără a avea vreun merit, şi care nu de puţine ori a fost în centrul atenţiei presei locale din Giurgiu.

(Citiţi şi Dan Păsat, un deputat D(e)N(e)Atins/ 03/04/2010)

Este vorba despre deputatul ex-liberal, actualmente PDL, Dan Păsat, parlamentarul care a vorbit la tribună doar 45 de secunde. O dată când a depus jurământul şi a doua oară când a anunţat că a trecut la PDL. Băiatul ăsta, patronul bălţii Hobaia unde crăpceni de talie europeană dau din coadă de câte ori vin să arunce băţul în baltă figuri proeminente ale politichiei româneşti şi afacerişti cu multă influenţă, are bube în cap câţi purici are vulpea.
A venit vremea ca acest personaj, nimerit în politică precum un pumn în ochi, împreună cu amicul său Bogdan Cantaragiu, altă paraşută, preşedintele PDL Giurgiu, să dea cu subsemnatul la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), acuzaţi de şantaj şi trafic de influenţă. Cei doi "haiduceau" prin ce a mai rămas din Codrul Vlăsiei şi obligau (susţin procurorii de la DNA) prin şantaj pe unii primari, în special din nordul judeţului, să încheie contracte de parteneriat cu firmele lui Dan Păsat.
Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată şi s-a pus pe treabă. Cei doi sunt de acum clienţii acestei instituţii.



Powered by EmailMeForm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu