Investeste in apartamente Baia Mare

In ultimul timp piata imobiliara din Baia Mare s-a diversificat datorita staganarii sau chiar regresul unor alte piete mult mai mari dar si a preturilor destul de scazute deci accesibile tuturor investitorilor fie ei mici sau mari.

Cred ca a venit timpul sa se investeasca si in proiectele imobiliare din orase cu sub 200.000 de locuitori asa cum e si Baia Mare deoarece proiectele care pot fi puse in aplicare aici necesita o mai mica investitie si un mai mare profit raportat la investitie decat daca ai investi o multime de bani in constructia de cladiri in orase mari care sa rivalizeze cu cele deja existente.

Investitile in apartamente Baia Mare evident au scazut in perioada de criza la fel ca in alte zone de dezoltare urbana din Romania dar ceea ce deosebeste acesta zona de celelalte e ca aici inca nu s-a atins varful invetitilor iar potentialul pietei e poate mai mare ca in orase ca Timisoara, Iasi sau Craiova.

Dar asta e doar parerea mea si pariul pe care-l fac investind in acesta zona cu toata convingerea ca intr-un an sau poate doi invetitile in Baia Mare sa creasca si implicit si investiltile mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu