....orice lucru veti cere

Mar 11:24 De aceea va spun ca, orice lucru veti cere, cînd va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.

O femeie oarba a fost condusa la un mare evanghelist vindecator pentru rugaciune. Dupa ce s-a rugat pentru ea, el a intrebat-o „acum, spune-mi, ce vezi?”. Ea a deschis ochii dar i s-a spus „inchide ochii si spune-mi ce vezi”. Ea a incercat din nou sa deschida ochii si i s-a spus „nu am zis sa deschizi ochii ci te-am intrebat ce ai vazut. Inchide ochii si spune-mi ce vezi”.

Acest lucru s-a petrecut de cateva ori pana femeia a inteles ca evanghelistul o intreba ce a vazut in interior. S-a vazut vazand? Cand a inteles acest lucru ea a spus „ma vad avand vedere”. Atunci evanghelistul i-a spus „Acum, incet, deschide ochii”. In acel moment ea a deschis ochii avand o vedere perfecta.

Acum, cand te-ai rugat, ce ai vazut in interiorul tau? Te-ai rugat pentru vindecarea unei persoane dar acea persoana era intr-un sicriu? Te-ai rugat pentru o rezolvare financiara dar bancile te urmaresc pentru faliment?

Multi oameni nu primesc lucrul pentru care se roaga – ei obtin ceea ce cred ca vor primi atunci cand se roaga, fiindca Isus a spus „De aceea va spun ca, orice lucru veti cere, cînd va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea”.

„Orice lucru” include totul, dar mai intai sa crezi ca il vei primi si apoi il vei avea. Isus odata i-a spus centurionului „mergi in drumul tau si dupa cum ai crezut, asa ti se va face” si in ceasul acela sluga centurionului a fost vindecata(Matei8:13). Centurionul si-a vazut servitorul vindecat. El a crezut ca si-a primit miracolul chiar inainte ca el sa se intample.

Deci, atunci cand te rogi, ce crezi si vezi cu adevarat in interior?

„Pai, Pastor , nu pot sa vad!”

Atunci, nu te ruga inca. Schimba-ti viziunea in interior intai. Incepe a te vedea cu raspunsul. Sa te vezi vindecat, stand in casa pe care ti-o doresti, bucurandu-te de mai mult decat suficient. Apoi roaga-te si vei avea orice vei cere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu