Turnator cu facilitati de revolutionar

Turnător cu facilităţi de revoluţionar
Wittenberger primeşte lunar aproximativ 2.000 de lei drept indemnizaţie de revoluţionar

Wittenberger primeşte lunar aproximativ 2.000 de lei drept indemnizaţie de revoluţionar

Mihai Wittenberger e judecat pentru că figurează pe lista colaboratorilor cu Securitatea, dar primeşte şi indemnizaţie de revoluţionar. Arheologul clujean Mihai Wittenberger (51 de ani) recunoaşte că a dat note informative despre tatăl său, însă a făcut-o cu ştiinţa acestuia şi sub ameninţare.
Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) i-a intentat un proces lui Mihai Wittenberger, un arheolog clujean în vârstă de 51 de ani care a colaborat în regimul trecut cu fosta Securitate.

„La cererea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, CNSAS a reluat anul acesta studierea dosarelor revoluţionarilor. În vară m-am trezit acasă cu o citaţie. Eram dat în judecată pe motiv că figurez pe listele turnătorilor de Securitate", explică Wittenberger. CNSAS a cerut în instanţă sistarea indemnizaţiei de revoluţionar, de circa 2.000 de lei pe lună, pe care acesta o primeşte.

„Comuniştii mi-au violat adolescenţa!"

Continuarea http://adevarul.ro/

Un comentariu:

  1. deja cel mai mare razboi din Europa se duce in Romania minut cu minut , Razboiul Elitelor - Animale cu chip de Oameni ...

    RăspundețiȘtergere