cuvintele ucid

Beto:

Si totusi nu trag un cuvant de coada daca el e menit sa ucida, Cuvantul are un rol important in viata noastra avand totodata avantaje si dezavantaje. Uneori merita sa facem fapte nu vorbe, alteori e viceversa. Cuvintele amuza, ele jignesc, ele exclama, admira si dor, uneori schimba sentimente. Stiu doar ca acest cuvant este cel mai puternic drog folosit de oameni, ele sunt cele mai pretioase, dar si drumul unor fapte.

Iar cuvintele bine gandite au tacere adanca, dar cuvintele patrate nu pot intra in urechile rotunde, insa pentru mine...cuvantul din limba mea, cuvantul "EU" este cel mai greu de pus la locul potrivit si cel mai greu de pronuntat.
Cuvantul poate fi folosit ca o arma, iar cea mai puternica arma este Gandul care se exprima prin Cuvinte.
Cuvantul este o arta, o comunicare, totul depinde de modul in care il folosim, fiindca noi ne putem linisti, relaxa prin simple cuvinte spuse, cantate, rostite sau soptite. El traduce sentimentele, stari si modul de a gandi. Am ascultat multimi de albume, muzica, piese care aveau o multime de cuvinte bine alese, iar cuvintele au fost transformate in ganduri si mi-au influentat modul de a gandi, tot CUVANTUL s-a transformat in sentiment si mi-a influentat modul de stare. Uneori gandim, simtim si nu putem spune, scrie sau exprima ceea ce gandim sau simtim, cuvantul nu isi mai are atunci rostul si atunci trebuie sa simtim/vedem ceea ce simte persoana respectiva. Si uneori cand vrem sa rostim cuvinte suntem intrerupti si obligati sa tacem si atunci lipsa cuvantului declanseaza ganduri si o stare mai putin luminoasa. Trebuie sa recunoastem ca uneori TACEREA e de Aur
Biblioteca Prafuita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu