Decoratiuni de craciun

Decoratiuni de craciun

Pentru ca se apropie Sarbatoarea Craciunului, pentru a va ajuta sa va impodobiti casa cat mai frumos, noi venim cu cateva idei de aranjamente si decoratiuni de craciun. Globuri impodobite manual, aranjament reni electrici, globuri, lumanari, vasc.

Anul asta voi decora frumos casa cu crengute de brad, voi impodobi bradul cu beculete de craciun. Voi aseza o coronita frumoasa de brad la intrarea in casa. Sa nu uitam de vasc si de decorarea mesei de craciun.

Voi avea unul dintre cele mai frumoase craciunuri. Il voi petrece in familia, ne vom simti bine, vom desface cadouri, ne vom bucura de inca un craciun frumos, petrecut cu familia.

decoratiuni craciun, alexandru hategan, decoratiuni de craciundecoratiuni craciun, alexandru hategan, decoratiuni de craciundecoratiuni craciun, alexandru hategan, decoratiuni de craciunIdee brad impodobit de craciun, globuri ghirlande, beteala

decoratiuni craciun, alexandru hategan, decoratiuni de craciun

Aranajament crengute de brad, conuri pentru usa de la intrare 

decoratiuni craciun, alexandru hategan, decoratiuni de craciun

Cam asa mi-as dori sa arate si casa mea, cu elementele de mai sus. Daca aveti idei originale despre alte decoratiuni casa de craciun, le asteptam cu drag ca si comentarii.

Voi cum va decoarti casa de craciun ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu